facebook

На Вінничині двоє чоловіків зґвaлтyвaли жінку і пeрeїхaли її трактором

Суд у вигляді запобіжного заходу обрав арешт строком на 3 місяці двом жителям Літинського району, підозрюваним в низці злочинiв, які спричинили смерть потерпілої. Вони спочатку згвалтували односельчанку, а потім переїхали її трактором.

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, інцидент стався напередодні Великодня. Після того, як чоловіки 40 і 27 років неабияк напились, вони викрали у фермера з Жмеринського району трактор і вирушили до своєї знайомої в Літинської район.

Коли жінка не відчинила двері, вони їх зламали. Потім непрохані гості побили співмешканця господині, а коли той побіг за підмогою до пасинка, вони згвалтували 46-річну жінку.

На цьому чоловіки не зупинилися. Вони вирішили викрасти свою жертву. Зловмисники силою поклали жінку на навантажувач трактора і поїхали. Незабаром трактор зіткнувся з трубою. Від зіткнення жінка випала під колеса і викрадачі переїхали її.

Отримані травми виявилися дуже важкими. У місцевій райлікарні жінка померла. Зловмисників незабаром затримали. Їм інкримінують правопорушення відразу за кількома статтями КК України – згвалтування групою осіб, вчинення дорожньо-транспортної пригоди, що призвела до смерті потерпілої, і незаконне заволодіння транспортним засобом. Заарештованим загрожує до 12 років позбавлення волі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...