facebook

Садовий вирішив скасувати безкоштовний проїзд для школярів

На найближчу сесію Львівської міської ради, яка відбудеться 19 квітня, міський голова Андрій Садовий зібрався винести ухвалу про скасування безкоштовного проїзду учнів у транспорті Львова під час навчання, передає Корупція.Інфо

Відповідне питання внесене під номером 27 до порядку денного пленарного засідання ЛМР 19 квітня.

Депутат ЛМР Ігор Телішевський оприлюднив текст відповідної ухвали на своїй сторінці у Facebook

Із документів зрозуміло, що йдеться про запровадження 50%-ї знижки на проїзд для учнів у Львові під час навчального періоду. Відповідно, має бути скасованою проголосована 22 березня депутатами ЛМР ухвала №3162 щодо безкоштовного проїзду школярів у громадському транспорті міста.

Тоді «за» проголосували 33 депутатів ЛМР, а міський голова Андрій Садовий висловився проти.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, у тексті ухвали від 22 березня йдеться про те, щоб «встановити безкоштовний проїзд учнів на автобусних маршрутах загального користування та електротранспорті м. Львова щоденно з 7:00 до 20:00 год за винятком вихідних, святкових днів і канікул, який діє за наявності учнівського квитка. Перевізникам, які надають послуги з перевезень пасажирів на автобусних маршрутах загального користування м. Львова, забезпечити безкоштовне перевезення учнів загальноосвітніх шкіл та учнів навчальних закладів, підпорядкованих Львівській обласній раді у м. Львові. Львівському комунальному підприємству «Львівелектротранс» забезпечити безкоштовний проїзд учнів у електротранспорті без обмежень при наявності учнівського квитка».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...