facebook

“Коли всі дізнались правду, були приголомшені…”: Батько застрелив сина, якого йому народила його ж дочка

Біологічна дочка чоловіка прийняла рішення розлучитися з ним після того, як про їхні стосунки стало відомо, передає Корупція.Інфо

Гучний скандал в Північній Кароліні навколо інцесту батька і доньки, в результаті якого у них народилася дитина, закінчився кривавою бійнею.

Стівен підло застрелив свою біологічну дочку, їх семимісячного сина і прийомного батька Кеті, після чого наклав на себе руки, повідомляє The Sun.

Про відносини Стівена і його дочки стало відомо на початку цього року. 18-річна Кеті хотіла розшукати своїх батьків, які віддали її на удочеріння в 1998 році, і через соціальні мережі їй вдалося це зробити.

Однак коли дівчина переїхала до них, то між нею і Стівеном зав’язалися стосунки. Незважаючи на те що вони ретельно намагалися це приховувати, дружина і дві інші дочки все одно дізналися правду і з’їхали з сімейного будинку.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Стівен розлучився з 37-річною Алісса і незабаром опублікував в Мережі фотографії весілля з Кеті, на яких були присутні навіть батьки чоловіка. Коли поліція дізналася про те, що трапилося, то заарештувала обох.

Коли правда спливла назовні, то Кеті прийняла рішення припинити відносини зі своїм батьком. Це і спонукало чоловіка на відчайдушний крок. Спочатку Стівен розправився з їхнім сином, а потім попрямував в будинок, де були Кеті і її прийомний батько.

Після скоєних вбивств чоловік наклав на себе руки. Про криваву бійню стало відомо після того, як в поліцію зателефонувала його мати.

“Його дружина розлучилася з ним вчора по телефону. Вона в Нью-Йорку, і він сказав мені, що був на шляху до неї, убивши дитину. Він попросив зателефонувати в поліцію і сказав не йти в будинок”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...