facebook

Розлучення голови “Нафтогазу”: Чим закінчився поділ мільйонів між Коболєвим та його екс-дружиною

Гучним розділом майна завершився шлюборозлучний процес одного з українських топ-чиновників, передає Корупція.Інфо.

Голова НАК “Нафтогаз України” Андрій Коболєв розлучився зі своєю дружиною Зоряною, з якою топ-чиновник прожив у шлюбі 14 років і завів трьох дітей. Шлюборозлучний процес тривав весь минулий рік і завершився перед Новим роком.

Втім, останні 2 роки подружжя і так проживали окремо. У повідомленні Києво-Святошинського районного суду від 17 жовтня 2017 року, де зазначено, що сімейне життя подружжя не склалося через сварки і непорозуміння. Зберегти сім’ю не побажали обоє, строк на примирення також не захотіли брати.

При цьому Коболєв залишив колишній дружині елітний автомобіль Porsche Cayenne 2007 року випуску. Крім того, за договором про поділ майна від 4 грудня 2017 року, жінка отримала будинок площею 275,5 квадратних метрів і 12 соток землі в селі Чайки під Києвом.

Після розриву шлюбу Зоряна залишила собі прізвище чоловіка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Відзначається, що Зоряна Коболєва є кінцевим вигодонабувачем київського ТОВ “Зет Ван Груп”. Підприємство засновано в березні 2015 року і спеціалізується на консультуванні з питань комерційної діяльності та управління, розмір статутного капіталу – 10 тис. грн.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...