facebook

Трьохкімнатна квартира за 14000. Все про ціни на житло в Україні

Стало відомо, скільки коштують квартири в найкомфортніших для життя містах України. Слід зазначити, що аналіз цін проводився з урахуванням таких факторів, як медичні установи, інфраструктура, екологія, поліція, а також комунальна і гуманітарна сфери міста.

В результаті ріелтори опублікували дані, за скільки можна придбати одно-, дво- і трикімнатну квартиру в багатоквартирних будинках старого житлового фонду країни від найбільшого до меншого в рейтингу комфортності.

Найдорожче купити однокімнатну квартиру можна в Харкові – за $25 тисяч, Одесі – за $30 тисяч і Києві – за $33 тисяч. Недороге житло малої площі виставлено на продаж в багатоквартирних будинках старого житлового фонду Хмельницького, Чернігова та Луцька – за $11 тисяч в кожному місті.

В ході опитування агенти з продажу нерухомості розповіли, у скільки обійдеться потенційним покупцям придбання двокімнатної квартири в багатоквартирних будинках старого житлового фонду України.

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Найдорожчі двокімнатні квартири можна придбати в багатоквартирних будинках старого житлового фонду Одеси – за $36 тисяч і Києва – за $40 тисяч. Мінімальні середні показники при цьому зафіксовані в Хмельницькому, Луцьку та Чернігові – по $13 тисяч в кожному обласному центрі.

За найвищою вартості трикімнатне житло можуть придбати покупці у Львові – за $ 30 тисяч, Харкові – за $32 тисяч, Одесі та Києві – за $45 тисяч. Найбільш низькі ціни на покупку квартир в багатоквартирних будинках старої споруди виявлені в Хмельницькому – $14 тисяч.

За підсумками проведеного опитування серед українських ріелторів України стало відомо, що найбільш низькі ціни на покупку квартир – в багатоквартирних будинках старого житлового фонду, розташованих на околицях обласних центрів країни. Зв’язки між місцем в рейтингу якості життя і цінами на покупку житла не виявлено.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...