facebook

“Порошенко стає токсичним вже навіть для …”: Онищенко зізнався про те, що відбувається в кулуарах на Банковій

Скандальний політик Олександр Онищенко прокоментував таємну зустріч олігархів Коломойського, Ложкіна і Боголюбова, про яку сьогодні дізналися українці, передає Корупція.Інфо.

За його словами, це лише невелика частина того, що приховують олігархи і депутати від простого населення. І ця зустріч була далеко не таємною, якщо вони дозволили журналістам себе сфотографувати.

Женевська зустріч «на трьох» далеко не єдина. Це те, що просочилося, та й просочилося тільки тому, що дехто захотів, щоб сталася розголос. Інакше б хлопці не сиділи у самого віконця, вже повірте. Але в цілому, це індикатор того, що відбувається зараз на Банковій.

Заяви Коломойського про те, що Петро Порошенко більше не буде Президентом зроблені не просто так. В адміністрації гаранта зараз відбувається паніка. Онищенко стверджує, що навіть найпалкіші прихильники готові втекти від Петра Олексійовича.

Від Цього біжать все. Вже перевзуватися. Вже в пошуках нових гаваней. Навіть подивіться по їхній риториці. Хто мовчить. Хто взагалі не відсвічує, хоча ще півроку – рік назад не сходив з екранів ТБ, хизуючись своєю близькістю до П.А. Порошенко стає токсичним вже навіть для його першого кола. Всім все вже зрозуміло. Ніхто за «кульгаву качку» розписуватися не бажає. А життя ж і після дев’ятнадцятого року продовжиться. І ті хто на верху і поруч з першим тілом зараз, не хочуть продовжувати це життя – єдине і таке цінне – на зоні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Він вважає, що через кілька місяців самі депутати від БПП будуть готові лінчувати свого лідера.

Через кілька місяців почнуть від Нього бігти вже з попискуванням. А напередодні виборів почнуться камінг-аути на тему «як я опинився поруч з Порошенком».

Женевская встреча «на троих» ведь далеко не единственная. Это то, что просочилось, да и просочилось только потому, что…

Gepostet von Aleksandr Onyshenko am Freitag, 13. April 2018

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...