facebook

“Тримали в нашийнику на ланцюгу, били, кололи ножем і…”: Подружжя жорстоко знущалося над робітниками

Про це на своїй сторінці в Facebook написала прес-секретар Головного управління Національної поліції України в Луганській області Тетяна Погукай, передає Корупція.Інфо.

“Три доби тримали в нашийнику на ланцюгу, били, кололи ножем і змушували виконувати роботу по господарству. Саме таке покарання власники будинку визначили для підсобних робітників, що не догодили їм”, – написала вона.

Так, за словами Погукай, до Рубіжанського відділу поліції по допомогу звернувся місцевий житель, який розповів про те, що за наказом власників будинку, які найняли його і ще чотирьох чоловіків виконувати ремонтні роботи в будинку і господарських будівлях, його утримували на ланцюгу, били, катували і примушували працювати.

Слідчі слідчого управління та Рубіжанського відділу поліції під процесуальним керівництвом прокуратури за участю оперативних працівників карного розшуку та управління по боротьбі з торгівлею людьми провели процесуальні дії, спрямовані на документування та збір доказів злочинної діяльності власників будинку і підсобних робітників, яких за наказом господарів незаконно утримували, і знущалися з двох своїх же колег-працівників.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Цей факт внесено до ЄРДР за ч. 2 статті 146 КК України “Незаконне позбавлення волі”. Наразі встановлено як організатора злочину – господиню будинку, так і всіх учасників кримінального злочину. Триває проведення слідчих дій, встановлюються всі обставини події та вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...