facebook

На що в першу чергу звертають увагу чоловіки? Жінки стережіться!

Чи знаєте ви, на що саме звертає увагу чоловік, з яким ви тільки почали зустрічатися? Ні, не тільки на зовнішність. Чоловіки, звичайно, менш раціональні, але й вони здатні реально оцінити жіночу поведінку і зрозуміти, до чого готуватися, якщо відносини таки будуть тривати. На що саме найчастіше звертають увагу чоловіки.

Поведінка в компанії

Одна справа, як ви себе поводите з ним, а зовсім інша – як ви поводитеся з тими, кого знаєте вже давно. І перед ким не прагнете показати себе з максимально вигідної сторони. Отже, зауважень чоловік робити не стане, але висновки для себе зробить.

Їжа

В основному – як багато і що саме. В скромні салатики на першому побаченні ніхто не вірить уже. Швидше змусить може запідозрити, що після закінчення цього побачення, тендітна панянка забіжить в найближчий ларьок за шаурмою XL, щоб нарешті поїсти нормально. Навіщо він це робить? А щоб представляти апетити і зіставляти їх зі своїми можливостями.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Напої

Знову ж таки – що саме і скільки. І тут вже краще один келих вина або алкогольного коктейлю, ніж 5 чашок кави. Хоча тут вже у кожного свої переваги. Спроби видавати себе за когось, ким ви не являєтесь, ні до чого доброго не приведе. Правда завжди розкривається.

Кількість макіяжу

Мужчини знають, що жіноча краса – важка праця вмілого косметолога. Та й з макіяжу теж багато чого можна сказати про низку психологічних особливостей людини.

Без макіяжу

А ось це вже для контрасту треба. І просто тому, що переважна більшість чоловіків вважають за краще бачити в своєму будинку милих і природних панянок. А макіяж – це для роботи і виходу в світ.

Одяг

Так, багато чоловіків абсолютно не розбираються в моді, зате чудово розуміють, скільки може коштувати ось ця ось брендова сумочка. І відразу ж починають зіставляти ваші звички зі своїми фінансовими можливостями.

Захоплення

Банальна точка дотику. Якщо є щось спільне – чудово, шанс того, що ці відносини будуть довгими, помітно збільшується. А якщо спільних захоплень немає, все одно не страшно – хто знає, раптом ви зможете один одного чимось новим зацікавити.

Смаки

І ще точки дотику. Якщо вам подобається однакова література, живопис і музика, то це дозволить легше знаходити теми для бесіди. А чим більше ви будете один з одним розмовляти – тим вищі шанси.

Дивацтва

Нормальних людей не існує. Точніше, для кожної людини нормальним є тільки вона сама, та й то не завжди. І краще одразу зрозуміти, що може стати перешкодою для спілкування, а що – милим дивацтвом, яке робить спілкування тільки цікавішим.

Сміх

Щоб завоювати жінку – треба її розсмішити. Але це не завжди так. Хоча, якщо жінка сміється, то вона навряд чи замислюється над черговим підступом. Так, принаймні, вважають багато чоловіків.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...