facebook

Фреймут обізвали “Рагулихою”

Популярну українську телеведучу Ольгу Фреймут серйозно звинуватили в тому, що вона знову влаштувала розбірки своїм нищівним критикам.

Так, до двох коментаторів, які залишили невтішні відгуки під її фото, зірка нібито приїхала прямо на роботу – з’ясувати, чому вони так про неї думають.

Зокрема, про один з інцидентів на своїй сторінці в Facebook розповіла журналістка Христина Рівера. “До дочки моєї колеги прийшла на роботу Ольга Фреймут, за те, що та (дочка) написала у своєму Facebook, що” Ольга Фреймут – “кiнчeна”. Люди, це не жарт”, – написала вона.

Другий інцидент нібито стався з київською поетесою і психологом, волонтером психологічної кризової служби Єлизаветою Непійко.

“До мене на прийом прийшла підсадна дівчина, а за дівчиною посеред прийому до мене прийшла Фреймут зі знімальною групою – питати, чому я в Facebook в коментах назвала її “рaгyлuхою” і недавно вивісила невдалий кадр з “Пацанок”, – написала вона на своїй сторінці в соцмережі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У мережі дані розповіді тут же викликала гучну реакцію. Звичайні користувачі і відомі люди прокоментували звинувачення у бік Фреймут.

“Так, хлопці, вирішив ходити до всіх, кому я не подобаюся на роботу і додому, щоб з’ясувати, що конкретно вас в мені не влаштовує!” – написав продюсер Володимир Петров.

Політолог Олексій Голобуцький і зовсім вирішив провести голосування. “Хто згоден з дівчиною з приводу Фреймут ставте “+”; Хто з нею не згоден, то відповідно ставте ” – “, – написав він на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомлялося, раніше Ольга Фреймут опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі знімки дівчат, які напередодні розкритикували її фотографії і обізвали “старою і страшною”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...