facebook

“Вони згоріли, а ти врятувалась”: Дівчинку, яка вижила в пожежі у Кемерово, затравили однокласники

Дев’ятирічна донька одного із рятувальників, який займався ліквідацією пожежі у Кемерово, піддається жорсткій критиці від однолітків. У день пожежі дівчинка з мамою приїхала купувати взуття у ТРЦ “Зимова вишня”, передає Корупція.Інфо

Тільки зараз дитина відмовилась взувати їх. А також перестала ходити до школи. Адже там її однокласники принижують і звинувачують у тому, що дівчинка вижила.

Вона маленька і не розуміє, що відбувається. Плакала багато, але в школу пішла. Любить вчитися. У доньки четвірки і п’ятірки. І однокласники знають, що тато у неї був в “Вишні”. А тепер вона не хоче навіть виходити з дому, починає ридати, задихатися, коли намагаємося навіть вийти погуляти,– розповідає журналістам батько дівчинки, співробітник МНС.

Також мовиться, що однокласники дитини звинувачують в трагедії її батька, а саму дівчинку засуджують за те, вона була у ТЦ під час пожежі і врятувалась.

Дружина пожежника зверталася до вчителів школи за допомогою, але той лише порадив чекати, поки пройде час. Батьки розглядають варіант змінити школу, адже дівчинка піддається й фізичному насиллю.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У школі діти її можуть штовхнути, образити. Дочка плаче, не хоче йти в школу. Викликали їй лікаря, але, здається, нам потрібен психолог. Я не можу пояснити дівчинці, що не винен. Занадто складно це для неї. Вона тільки й чує від однокласників – пожежники винні, тому що не стали рятувати,– додає батько.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...