facebook

Гра Pokemon GO обійшла кількістю запитів в Google навіть порно

Ця гра не зовсім звичайна. Справа в тому, що в ній використовується технологія так званої «доповненої» реальності: ви включаєте камеру на своєму смартфоні, і на зображення реального світу навколо вас накладається віртуальне зображення, з яким можна взаємодіяти.

1-67

Що вийшла на початку липня гра для мобільних телефонів під назвою Покемон GO моментально злетіла на вершини App Store і Google Play. Вона зводить з розуму мільйони людей в США і Нової Зеландії (поки гра доступна тільки в цих та деяких інших країнах). Вирішили розібратися, що це за гра і чому в неї грають зараз всі, хто коли-небудь чув про покемонів, інформує news.eizvestia.com.

Ну вийшла чергова гра про покемонів, і що з того? Таких ігор сотні.

Ця гра не зовсім звичайна. Справа в тому, що в ній використовується технологія так званої «доповненої» реальності: ви включаєте камеру на своєму смартфоні, і на зображення реального світу навколо вас накладається віртуальне зображення, з яким можна взаємодіяти. Ця технологія вже використовувалася раніше в таких іграх, як, наприклад, Ingress. Найголовніше, що під час гри ви не сидите на одному місці – для того, щоб досягти успіху, вам необхідно постійно пересуватися. Так що граючи в Pokemon GO, ви будете поєднувати приємне з корисним.

І як в це грати?

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Грати в це дуже просто. Ви ходите по місту і за допомогою свого телефону бажаєте сканувати всі навколо в пошуках заповітних покемонів.

1-127

go-pokemon-4

Коли ви знайдете одного з покемонів, на вашому екрані з’явиться віртуальний м’ячик, так званий «покебол», метнувши який ви можете зловити покемона. Піймавши кілька покемонів, ви можете боротися з іншими гравцями, отримувати досвід, розвивати своїх монстрів, і, врешті-решт, зловити їх усіх.

Звучить цікаво. А чому навколо цієї гри так багато шуму?

Ну, по-перше, тому що ця гра має на увазі під собою не просто сидіння вдома перед екраном монітора, а вихід на вулицю. А на вулиці є інші люди. Деякі з них теж грають в Pokemon GO. Ця гра має на увазі під собою живе спілкування з людьми, а не віртуальні ЧАТИК з незнайомцями.

По-друге, за той короткий час, що минув з моменту виходу гри (гра вийшла на початку липня), вона встигла обрости величезною кількістю кумедних (і не дуже) випадків.

Ну-ка, а що трапилося?

Для початку варто сказати, що після акції Nintendo Виходу Pokemon GO виросли більш ніж на 25%, збільшивши капіталізацію компанії на $ 7 млрд.

Деякі завдяки цій грі знаходять собі дівчину. Так, один з користувачів Reddit розповів, що під час чергової прогулянки в пошуку покемонів він зустрів дівчину, яка теж грала в покемонів GO. В результаті двоє обговорили свої колекції кишенькових монстрів, і хлопець запросив дівчину на побачення. І що ви думаєте? Вона погодилася. Шах і мат, люди, які вважають, що геймери не можуть знайти собі дівчину.

Інший хлопець роз’їжджав по своєму місту на скейті, намагаючись знайти своїх покемонів. Повністю занурений в цей процес, він не помітив яму на дорозі, і полювання за покемонами закінчилася розбитим обличчям і зламаним телефоном.

Деяким ця гра допомагає відновити відносини з близькими – один хлопець дуже рідко спілкувався зі своїми батьками, і, як-то раз вийшовши за кавою разом зі своєю мамою, вони вирішили пограти в Pokemon GO. У підсумку, погулявши кілька годин на природі, мати і син відмінно провели час і домовилися піти на наступну прогулянку всією родиною (навіть собаку вирішили взяти).

Деякі історії не такі вже й райдужні. Ось, наприклад, дівчинка з США під час свого полювання на покемонів знайшла … труп. За її словами, вона шукала покемонів в районі місцевої річки, коли помітила щось дивне в воді. Підійшовши ближче, вона зрозуміла, що це було людське тіло. Юна мисливиця не розгубилася і швидко подзвонила 911, після чого цією справою зайнялася поліція. Нещодавно з’ясувалося, що група грабіжників використовувала це додаток, щоб влаштовувати засідки в темних провулках на нічого не підозрюють людей. Добре, що злочинців в результаті зловили. Незважаючи на те, що гра вкрай захоплююча, завжди варто дивитися по сторонах і стежити за тим, що відбувається навколо.

1467926201_pokemon

джерело http://strana.ua/

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...