facebook

Такого ніхто не очікував: Анетті стала новою учасницею в шоу “Холостяк” та котра з дівчат так і не дочекалася троянди (фото)

6 квітня на телеканалі СТБ виходить 5 випуск 8 сезону шоу “Холостяк”. Рожден Анусі продовжує пошуки нареченої. Дівчат стає все менше – їх залишилось всього 9. Котра з дівчат теж не дочекається троянди – дізнаємось незабаром, пише Радіо Максимум

У 5 випуску шоу “Холостяк 8 сезон” несподівано з’явилась Анетті Жернова, колишня учасниця “Холостяка”, яка пробувала створити стосунки з Іраклі Макацарія. Крок за кроком дівчина зачаровувала холостяка й навіть дійшла до фіналу. Але стати його другою половинкою Анетті не судилося.

Тиждень почався з того, що дівчата переїхали у новий будинок. І там на них чекало запрошення на побачення – пощастило Марії та Насті. Та дівчата були стривожені, адже це побачення може бути на вибування і повернутись може лише одна.

Рожден вирішив створити певний дискомфорт для дівчат та запросив їх на концерт. Під час такої зустрічі обом дістанеться мало уваги від Холостяка. І тут на учасниць чекав ще один неприємний сюрприз – у залі були колишні учасниці “Холостяка”.

Поспілкувавшись із фанаткою Настею Рожден зауважив, що це була найбільш комфортна розмова за весь вечір. Тож Холостяк вирішив, що дівчина долучиться до інших учасниць на проекті.

Звичайно, це мало сподобалось дівчатам.

Маша вирішила взяти ситуацію у свої руки, то ж покликала Холостяка на відверту розмову. Та відвертої розмови не вийшло – співак зізнався, що дуже стомився після концерту.

На наступний день Рожден відправився на побачення із давньою подругою Анетті. Дівчина запросила музиканта на ліпку із глини. Вони згадали першу зустріч, а дівчина зізналась, що її справжнє ім’я Аня. В результаті співак вирішив, що і Аня достойна теж приєднатись до учасниць. Сказати, що це не сподобалось учасницям – це нічого не сказати. Дівчата влаштували справжній бунт.

Тим часом на побачення Рожден покликав ще Марину, Галю та новеньку Настю. Однак, Марина відмовилась прийти. Натомість двох інших дівчат він привів на студію дубляжу – вони спробували зробити пародію на відомий фільм. Перша половина побачення пройшла у веселій атмосфері. Однак, уже у другій половині Галя вирішила розставити всі крапки над “і”, тож дорікнула Рожденові за двох новеньких учасниць на проекті.

Та діалогу тут не вийшло і музикант спробував поспілкуватись з новенькою Настею, щоб надолужити упущене.

Та діалогу тут не вийшло і музикант спробував поспілкуватись з новенькою Настею, щоб надолужити упущене.

Нарешті прийшла черга до Галі. Дівчина не приховувала, що ситуація їй не сподобалась. Однак, Рождену вдалось перелаштувати ситуацію та вивести дівчину на романтичну розмову. Після спілкування з Галею Рожден шепнув на вухо дівчині “ти мені подобаєшся”.

Тим часом Марина не може заспокоїтись і залишилась в будинку чекати пояснень від Холостяка.

Послухавши відеозверення дівчат Рожден зрозумів, що усі дівчата вимагають одного – пояснення. Тож він наважився прийти до дівчат, але не з простими руками, а з велетенським букетом троянд. Схоже, що з Рожденом учасниці не такі сміливі і aгреcивні, тож майже одноголосно заявили, що проблеми ніякої немає.

Після цього Рожден вирішив поговорити з ображеною Мариною тет-а-тет. Та позицію дівчини він так і не зрозумів. Тож вирішив з нею попрощатись.

Далі на розмову з Холостяком пішла Маша. Дівчина, яка завжди кокетує та фліртує з Рожденом, думала, що вона у виграшній позиції. Однак, тепер він пояснив, що Маша стала заручницею такого свого образу, і це йому не подобається. Рожден вирішив, що така поведінка Маші – це маска, тож Холостяк вирішив попрощатись з Машею.

На щастя, більше дівчат цього тижня не покинуть проект. Рожден вирішив не проводити церемонію троянд.

“Холостяк” – реаліті-шоу побачень, що з’явилося в березні 2011 року на українському телеканалі “СТБ”. Шоу є українською адаптацією американського проекту “The Bachelor”.

Головним героєм 8 сезону став музикант, співак та саунд-продюсер Рожден Анусі (сценічне ім’я ROZHDEN).

У кожному випуску головний герой зустрічатиметься з одною або відразу декількома дівчатами у різних місцях. Під час зустрічей дівчата повинні сподобатися Холостяку, щоб зацікавити його і позбутися від конкуренток.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...