facebook

Жорстоке подвійне вбивство: Жінка знайшла зарізаними свого чоловіка та свекруху, яких буквально зрешетили ножами

Подвійне вбивство на Рівненщині. Жорстокість, із якою вчинили злочин у Володимирці, нажахала всіх жителів села, передає Корупція.Інфо

Жінка знайшла зарізаними свого чоловіка та свекруху. 57-річного господаря та його 81-річну матір буквально зрешетили ножами. Підозра у скоєнні злочину впала на сина — 25-річного молодика, що мешкав у цьому ж будинку.

Він був затриманий поліцією при спробі втечі в інше місто. Зараз підозрюваний перебуває в ізоляторі. Чому пішов на вбивство батька та бабусі, не говорить. Проте правоохоронці з’ясували, що молодик неодноразово погрожував розправою батькам. За вчинене йому загрожує від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Сергій Волков, т.в.о. начальника ГУНП в Рівненській області:
В одній із кімнат знаходився мертвий чоловік, в якого в шиї застромлено декілька ножів. Також в іншій кімнаті знаходилася його матір, покійна, в якій в шию були застромлені два ножі. Також на трупах були виявлені численні множинні поранення ножем в області голови та шиї. На співпрацю зі слідством злочинець не йде. Механізм дуже жорстокий — так, як він використав фактично всі ножі кухонні, які знаходилися у нього в будинку.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...