facebook

“Прощення немає”: Чоловік, який втратив у Кемерові сім’ю, звернувся до Путіна

Росіянин Ігор Востріков з Кемерово, який втратив під час пожежі у ТЦ “Зимова вишня” дружину, трьох дітей і сестру, разом з тещею записав відеозвернення до президента РФ Володимира Путіна, щоб розповісти про “те, що відбувається в країні насправді”.

Відповідний ролик чоловік опублікував на своїй сторінці у заблокованій в Україні соцмережі “ВКонтакте”.

Мати загиблої дружини Вострікова розповіла, що багато років пропрацювала в МНС і висловила невдоволення нинішньою системою, в якій служать “корумповані та непрофесійні люди” та діями пожежників.

Чому вони стояли і чекали спецзасоби? Чому вони виносили балони, хоча першим пунктом стоїть порятунок людей? Я вважаю, що тих дітей, які згоріли, рятувальники вбили. Це просто вбивство. За це немає прощення. А губернатор просить вибачення у президента – це блюзнірство! – наголосила жінка.

Водночас, чоловік заявив, що “влада сміється над простими людьми” і закликав громадян створювати групи в соціальних мережах для обговорення.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Але будьте обережні у своїх висловлюваннях! Не забувайте, що садять простих людей за мітинги/слова схожі на екстремізм/репост, в той час коли самі чиновники можуть здійснювати будь-які злочини від вбивств/насильства/розкрадання мільярдів з наших кишень і відбуватися лише умовним покаранням! Наша єдність для влади – це страшний кошмар! І вони будуть цьому всіляко перешкоджати: у них безліч фейкових акаунтів людей, які будуть вносити розбрат до наших лав, писати всякі гидоти, виводити на емоції і, можливо, багато чого іншого. Тому не починайте суперечки ні з ким! Не ведіться на провокації!”, – заявив Востріков.

Росіянин додав, що не закликає до повалення влади, але розуміє, що державі потрібні “кардинальні зміни всередині країни, нова конституція”.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...