facebook

«Ми краще в притулок її віддамо, або…”: Лікарі зі сльозами на очах відмовляються віддати немовля біологічній матері

Жінка вперше за три місяці прийшла навідати доньку!

Медсестри та пацієнти лікарні повстали, щоб не віддавати однорічну дівчинку рідній матері. Жінка з’явилася в Обласній дитячій лікарні Дніпра через три місяці після того, як її доньку доправили сюди в реанімацію з численними переломами. Поки рятували дитину чи не всією країною, мати весь цей час навіть не дзвонила. Нині каже, кається і хоче забрати доньку, передає Корупція.Інфо

Вона не бачила рідну доньку із січня, відколи дівчинку доправили з Кам’янського в тяжкому стані. Тридцятирічна Анастасія плаче під кабінетом лікаря і вимагає побачити доньку. Та до дитини, яку медсестри на руках винесли в коридор, матір навіть не дійшла.

Ті, хто виходив маленьку з численними переломами, не стримують сліз.

«Ми краще в притулок її віддамо, або будемо її тримати, скільки треба. Це наша дитина. Вона нас бачить – вона радіє, що біля неї рідні, близькі люди», – кажуть медсестри.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Одинадцятимісячну Софійку доправили сюди у вкрай тяжкому стані. За її життя боролися в реанімації. А потім рятували переламані кістки.

«Було десять переломів. Вона надійшла, вона дуже боялася, коли до неї підходили, здригалася, кричала», – розповідає зав.відділенням травматології обласної дитячої лікарні Олексій Мохов.

Ні мами, ані жодного родича весь цей час поруч не було. Про неї піклувалися медперсонал та небайдужі. З усієї країни Софійці надсилали посилки з одягом та дитячими речами. Сторонні люди і нині приносять їжу для малої.

Жінка з’явилася в Обласній дитячій лікарні Дніпра через три місяці після того, як її доньку доправили сюди в реанімацію з численними переломами. Поки рятували дитину чи не всією країною, мати весь цей час навіть не дзвонила. Нині каже: кається і хоче забрати доньку.

Уся лікарня Дніпра повстала, аби не віддавати однорічну дівчинку рідній матері
«Ось бачите, як всі збунтувалися! Весь світ! Ми встали на захист! Усі», – каже медсестра.

Вони живою стіною затулили Софійку, щоб не віддавати матері.

Жінка пояснює, що численні переломи в дитини через те, що вона раптом на неї впала.

«У мене стався напад епілепсії. Я впала на дитину. Різко стало погано», – розповідає матір.

Зникла вона на три місяці, бо начебто працювала на овочебазі в області. Каже, хотіла заробити для доньки гроші та не вдалося.

«Знала тільки те, що мене шукають і все. У мене ні телефонів, ні номерів не було. Я дуже хочу бути з нею. Я не хочу, щоб мене позбавляли батьківських прав», – додає жінка.

Її розшукали волонтери і самотужки привезли до Дніпра, щоб зустрілася врешті з донькою.

Медики побоювались, що Софійка з Кам`янського не виживе. Звідки стільки важких травм в немовляти, поліції її мати пояснила так: мовляв вона впала на дочку. У лікарні Софійка вже 10 днів, проте мати її досі не провідала.

У жінки ще троє старших дітей, які живуть із татусями. Батько Софійки від неї відмовився. Ні житла, ані доходу жінка не має. Проте наполягатиме, донька має бути з нею.

Подальша доля дівчинки нині залежить від висновків правоохоронців, рішення соціальних служб та суду. А поки ж матір будь-якої миті може забрати дитину.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...