facebook

“Все це робив мовчки”: В Києві жінку по-звірячому побили молотком

У Києві чоловік побив жінку молотком, намагаючись забрати у неї сумку.

Нападник завдав Ларисі Сімерецкой не менше 10 ударів молотком по голові. Про стан постраждалої розповіла її сестра Наталя, передає Корупція.Інфо

“Це сталося близько четвертої години вечора. Сестра щось проплачувала і знімала гроші в банкоматі. Після того пішла додому. Почула, як щось стукнуло по голові. Спочатку раз, потім другий, третій. Чи не зрозуміла, що робиться”, – розповіла вона.

За її словами, постраждалу від смерті врятувала хутряна шапка, поверх якої був капюшон.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Сестра повернулася і побачила чоловіка з молотком. Той продовжив бити ним по голові, хотів збити капюшон і вирвати сумку. Все це робив мовчки. Сестра прикривалася руками, намагалася утримати капюшон. Потім впала на землю, почала котитися і кричати”, – додала Сімерецкая.

Крик почули жителі сусіднього будинку і викликали поліцію.

“Почув, навіть хлопець, який сидів за комп’ютером в навушниках. Спустився і почав наздоганяти цього чоловіка. Його затримали поліцейські, які прибігли з сусіднього будинку. Сестру забрали в лікарню, вона до цих пір там. У неї забій мозку, плеча, перелом пальців. Лікарі зробили на руці операцію”, – пояснила сестра постраждалої.

Нападником виявився 32-річний Шамсі Ахметов з Узбекистану. Він 5 років не може отримати паспорт. Документ не видають за минулі судимості.

Свої дії чоловік пояснив тим, що жінка нібито зачепила його плечем, і він вилив на себе каву. За його словами, він вдарив її пакетом з інструментами, щоб вона вибачилася.

“Якби він був з нашого району, то знав би, що тут нема де купити кави. Крім того, у нього не знайшли жодного пакета з інструментами. Лише молоток, яким бив сестру. Думаю про те, що постраждала могла бути не тільки моя сестра. Можливо, є інші жінки, які не зверталися в поліцію “, – каже Наталя Симерецька.

Поки триватиме експертиза, Ахметова будуть тримати під вартою. Йому загрожує від 10 років ув’язнення.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...