facebook

Дитині зламали череп: страшні пологи сколихнули українське місто

Немовля 25-річної Галини Тарасюк із Камінь-Каширського району, що на Волині, з першого дня свого народження перебуває в реанімації. Жінка розповідає, що це її перша дитина. Вагітність проходила добре, однак за кілька тижнів до терміну відійшли води і лікарі зробили кесарів розтин.

 

Жінку терміново відправили до Луцького пологового будинку. Пояснили, що води відійшли раніше на 5 тижнів, причиною цьому могла бути інфекція. Після кесаревого розтину повідомили, що стан дитини нормальний, оцінили його в 5-6 балів з 10. А ввечері новонародженого забрали до реанімації обласної дитячої лікарні з підозрою на крововилив.

У лікарні встановили діагноз – пологова травма. У маленького хлопчика забій мозку важкого ступеня, внутрішньо-мозкова гематома правої скронево-тім’яної ділянки, внутрішньошлуночковий крововилив ІІ ступеня, травматичний субарахноїдальний крововилив, перелом тім’яної кістки, забій м’яких тканин, судомний синдром, дихальна недостатність ІІ ступеня та недоношеність. Працівники медичного закладу повідомляють, що стан хлопчика дуже важкий.

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...