facebook

“Коригуюче згвалтування”: Батько вирішив виправити сина-аутиста

29-річний американець Шон Коул застав сина в “компрометуючій позі” з іншим хлопчиком і вирішив зробити так зване “коригуюче згвалтування”. Чоловік примусив свою подругу переспати з дитиною, керуючи процесом, передає Корупція.Інфо

Хворий на аутизм хлопчик був в будинку батька, коли чоловік побачив його поруч з іншим хлопцем в, як здалося Коулу, “компрометуючій позі”. Тоді Шон покликав свою 20-річну дівчину Мур і змусив її переспати з сином, вимагаючи робити те, що він говорить.

За даними слідства, чоловік хотів лише “виправити” дитину. “Єдиним мотивом злочину було те, що Коул турбувався, що син був або міг стати геєм. Не було ніяких доказів того, що підозрюваний мав сексуальний потяг до свого сина або до інших дітей”, – заявив помічник окружного прокурора Тім Дауті.

Коли хлопчик повернувся в штат Джорджія, де він жив разом з мамою, почав ставити їй безліч питань про сексуальне життя. Та запідозрила, що з ним щось сталося, і в підсумку хлопець розповів правду. Після цього жінка негайно поїхала в Хантсвілл, щоб зв’язатися з місцевими правоохоронцями. Мур на останньому судовому засіданні не з’явилася, тепер їй загрожує арешт.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, що мета “коригуючого зґвалтування”, з точки зору злочинця, в тому, щоб “виправити недолік” жертви, зробити її гетеросексуальною або змусити її вести себе відповідно до гендерних стереотипів.

Це злочин на підґрунті ненависті, для якого характерна особлива жорстокість.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...