facebook

Трамп запросив Путіна на зустріч

Президент США Дональд Трамп під час телефонної розмови з президентом Росії Володимиром Путіним, яка відбулася 20 березня, запропонував йому зустріч у Вашингтоні.

Про це розповів помічник президента РФ Юрій Ушаков. Якщо все буде нормально, я сподіваюся, що американці не відмовляться від своєї пропозиції обговорювати можливість проведення саміту. Коли наші президенти говорили телефоном, то Трамп запропонував першу зустріч провести у Вашингтоні, у Білому домі, – сказав він.

За словами Ушакова, можливість такого контакту в першій половині року не обговорювалася. “Після цієї розмови, яка мала конструктивний діловий характер, були порушені багато питань. Після цього стався черговий збій у наших двосторонніх відносинах – видворення 60 дипломатів, закриття генерального консульства у Сієтлі. На цей крок російська сторона була змушена адекватно дзеркально відповідати”, – запевнив помічник Путіна.

Він уточнив, що через це, починаючи з 20 березня, конкретних обговорень про організацію зустрічі американського і російського лідерів не велося. “Хотілося б вірити, що (обговорення, – “24”) почнуться. Хотілося б сподіватися, що ті кроки, які американці зробили без доказу звинувачень, будуть зупинені, і в якийсь момент можна буде підійти до початку конструктивного діалогу”, – підсумував помічник російського президента.

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...