facebook

Що роблять чоловіки для того, щоб дружина їм зраджувала?

Щоб отримати жінку, яка постійно зраджує, раптово втече з єгиптянином або вдарить ножем в спину, досить проігнорувати всього три важливі принципи.

Цих пунктів достатньо, щоб визначити – роги у чоловіка точно є. Хоча сам він ще багато років може не розуміти: а що я такого зробив? Чому вона пішла?

Кажуть, що чоловікам від нас потрібно одне – ліжко. Хоча жіночі вимоги куди різноманітніші. Нам потрібно від вас багато, але наші вимоги теж можна розділити по трьох принципах.

Якщо одна з цеглинок випадає, то вся будівля руйнується. Ці три речі дуже прості. Запам’ятайте їх назавжди, якщо не хочете проблем. Отже, жінці завжди потрібні:

1. Захист

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Це не тільки набити обличчя залицяльнику. Зараз не 90-ті, і такий героїзм проявляти практично не доводиться. Захищати дружину доводиться від більш нешкідливих, але не менш руйнівних речей. Наприклад, захищати від гніву своєї мами, якщо ви живете у свекрухи. Це дуже важливо, хоча і не очевидно. А ще краще взагалі захистити від приниження жити в чужому домі, знявши квартиру. Потрібно бути готовим захистити її від злісної начальниці, давши перепочинок і можливість знайти краще місце. А в ідеалі взагалі захистити від матеріальних проблем хорошим і міцним заробітком.

Чоловіча турбота – захищати жінку від усього, чого вона боїться і з чим не може впоратися сама. Базова чоловіча функція – дати спокій і безпеку існування. Не можеш дати це – не ображайся на зраду. Пам’ятай, якщо тебе не було поруч, коли потрібен захист – ти зробив крок до розриву.

2. Допомога

Це найочевидніший прояв любові. Відмовляючи дружині в допомозі, ти говориш їй: я тебе не люблю. Яких відносини ти хочеш взамін? Допомагати потрібно навіть тоді, коли справа не здається тобі чоловічою. Бачиш, що не справляється – допомагай.

Допомагай, коли вона втомлюється з дитиною. Допомагай, коли їй потрібно сходити за покупками – інакше їй доведеться тягти важкі сумки самій. Допоможи, якщо бачиш, що на роботі у неї завал – зустрінь на машині ввечері, зроби їй ванну з піною, приготуй вечерю. Коли вона слабка, а ти раптом в білому – ти герой. Повір, оцінить!

У ті хвилини, коли ти залишив її одну і без допомоги, в її голові народжується образа, а може бути і зрада. А що? Сам винен!

3. Близькість

Близькість дінкам теж потрібна. Але тільки трохи не така, як чоловікам. Через це і виникає більшість непорозумінь і зрад, насправді. Нам потрібні саме емоції, а не кількість. Ми хочемо від вас ніжності, пpистрасті, бажання, чогось нового. Не тільки жінка повинна читати книги «Як задoвольнити і утримати чоловіка». Після 5-7 років спільного життя і чоловікові непогано б обзавестися книжечкою про поls,ys премудрості. Над особистим життям повинні працювати обоє, а не як у нас – тільки жінка.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...