facebook

Гороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку

Вже почався другий місяць весни, який принесе знакам Зодіаку фінансові можливості і безліч романтичних сюрпризів. Так, астрологи склали гороскоп на тиждень з 2 по 8 квітня 2018 року для всіх знаків Зодіаку.

Овен

Овнам з 2 по 8 квітня краще утриматися від серйозних робочих рішень: не підписувати договори і не братися за великі проекти. У понеділок представникам цього знаку Зодіаку перерахують велику суму. Не поспішайте витрачати всі гроші – краще розпланувати витрати і зробити інвестицію в майбутнє. Загалом, тиждень буде насичений подіями і справами, а у вихідні – сприятливий час для подорожей.

Телець

Тельцям астрологи радять відгородитися від чужих проблем і зануритися у вирішення власних завдань, тим більше, коли це стосується роботи. На цьому тижні начальство пильно оцінює вашу працю, і, якщо тиждень виявиться продуктивним, без винагороди вас не залишать. У вихідні варто приділити увагу родичам і своїй другій половинці. Весна – хороший час для любові, не варто про це забувати.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Близнюки

Близнюки з 2 по 8 квітня отримають масу відповідних моментів, щоб продемонструвати свої здібності в різних областях. Уважно придивляйтеся до проектів, які пропонують партнери. Більшість із них виявляться вигідними і подарують вам нові можливості. У неділю до Близнюків можуть заглянути гості, тому варто заздалегідь подбати про частування. В особливих вишукуваннях, зрозуміло, немає необхідності.

Рак

Для Раків наступний тиждень буде вдалим у всіх відносинах. Представникам цього знака Зодіаку астрологи обіцяють успіх у любові і роботі. Невеликі проблеми можуть виникнути тільки з фінансами, але, якщо звернутися за допомогою до друзів, вони неодмінно щось придумають. Покладайтеся на інтуїцію, і тиждень пройде без проблем і переживань.

Лев

Гороскоп на тиждень з 2 по 8 квітня для Левів обіцяє несподіваний знак долі. Однак, щоб знайти його, потрібно шукати. Будьте уважнішими і довіряйте внутрішньому голосу. У цей період він підкаже як ніколи вірні рішення проблемних ситуацій. П’ятниця підійде для любовних експериментів, а вихідні астрологи рекомендують провести з маленькими членами сім’ї (діти, онуки, племінники, брати і сестри).

Діва

Дівам астрологи пророкують надзвичайно продуктивний тиждень. Фортуна буде посміхатися представникам цього знаку Зодіаку з усіх боків. Успіх на роботі, довгоочікуване щастя в любові, фінансове благополуччя – це можливо при дотриманні пари простих умов: поводьтеся стримано і не вдавайтеся в сумнівні авантюри.

Терези

Терезам гороскоп на тиждень радить звернути увагу на стан здоров’я. Час звернутися до лікаря з недугою, яка турбує Терезів тривалий час. Якщо такої немає, оздоровитися не завадить – їжте якомога більше корисної їжі, фруктів і займіться спортом. Гороскоп для Терезів обіцяє спокійний і продуктивний тиждень. Головне – не метушитися і не поспішати.

Скорпіон

Скорпіонам гороскоп на тиждень з 2 по 8 квітня радить включити співчуття і спробувати зрозуміти, що відчувають оточуючі. Зірки рекомендують Скорпіонам також бути обережніше в різких виразах, які заподіють біль близьким. Краще звернути увагу на робочі проекти. Нехай на наступному тижні вашими невід’ємними супутниками будуть дисципліна і цілеспрямованість.

Стрілець

Гороскоп на наступний тиждень обіцяє Стрільцям нескінченні розбірки на роботі і в сім’ї. Щоб уникнути цього, не бійтеся йти на поступки і пам’ятайте стару мудрість: розумніший той, хто перший замовк. Стрільцям гороскоп на тиждень з 2 по 8 квітня обіцяє масу нових знайомств, проте це виявиться проблемою для сімейних представників знаку Зодіаку. Не захоплюйтеся фліртом, інакше ризикуєте втратити те, що такою працею намагалися утримати багато років.

Козеріг

Козерогів чекає тиждень, насичений подіями. Оточуючим несподівано знадобиться ваша участь – не відштовхуйте їх. Будь-яка допомога, надана колегам і особливо начальству – можливість показати себе “у всій красі”. До того ж, це наштовхне на думки, як вирішити проблеми, що накопичилися за минулі періоди. Однак не варто пропадати на роботі цілодобово. Не забувайте відпочивати і приділяти час близьким. Адже ви їм теж потрібні.

Водолій

Водоліям у цей квітневий період зірки дарують можливість налагодити проблеми особистого характеру. Представникам знака Зодіаку, чиє серце вже зайнято, рекомендується провести максимально можливу кількість часу разом з другою половинкою, якщо Водолій самотній – час відправитися на пошуки. На цьому тижні Водолії харизматичні, і справи, за які вони візьмуться, принесуть тільки позитивні моменти.

Риби

Гороскоп на тиждень для Риб віщує несподівані справи або проблеми. Будьте напоготові, адже вас можуть “мобілізувати” для вирішення певних завдань. Яких конкретно – зірки мовчать. Крім того, астрологи радять Рибам зайнятися самоосвітою, навчитися нового і незвіданого.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...