facebook

Дівчатам не треба більше худнути!

Вчені з Університету Техасу назвали володарку ідеальної фігури. Почесний титул отримала британська актриса і фотомодель Келлі Брук.

Автори дослідження витратили два роки на пошуки ідеального жіночого тіла. Вони перевірили кілька параметрів, в тому числі зріст, вагу, довжину волосся і форму обличчя. Виходячи з результатів, саме Брук, на їхню думку, є найбільш близькою до ідеалу. 38-річну актрису і модель Келлі Брук працівники Університету Техасу раніше назвали еталоном фізичної краси. При цьому дослідниками враховувалися не тільки тілесні пропорції. Одним з найважливіших факторів, що впливають на результат, стала привабливість жіночої фігури в очах чоловіків.

Виявлена ​​вченими закономірність підтвердила думку, що сучасні стандарти жіночої краси змінилися. Худорлявість, яку так цінували 15-20 років тому, відійшла на другий план. В наші дні красивими і спокусливими вважаються набагато більш пишні жіночі форми. «Фігура, яку більшість жінок раніше вважали б “занадто повною”, приваблює чоловіків більше інших», – саме такий висновок у результаті було зроблено фахівцями з Університету Техасу. За словами співавтора дослідження Говарда Мітенса, Келлі по-справжньому природна – вона не робила ніяких пластичних операцій і не проходила якихось ще трансформацій. Її тіло виглядає цілком здоровим. У сукупності з гармонійними рисами обличчя це справляє справжній вау-ефект. При цьому сама Брук неодноразово зізнавалася, що в юності вона постійно піддавалася глузуванням, так як вважалася товстою.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...