facebook

“Повернувся з поліції, взяв ніж і…”: Психічно хворий жорстоко вбив ветерана АТО

Вчора, 29 березня, в місті Дніпрі на вулиці Переможців (Чечелівський район), в одному з житлових будинків вбили ветерана бойових дій на Донбасі. Про це  повідомили очевидці подій. Інцидент підтвердили в поліції, передає Корупція.Інфо

Зазначається, що близько 23:00 житель будинку на вулиці Переможців Ігор помітив, як сусід Олександр розбиває вікно в квартирі свого однокласника, який нещодавно повернувся із зони бойових дій. Олександр був відомий в будинку як психічно неврівноважений, він періодично лікувався в психіатричній лікарні, а коли вживав алкоголь, ставав зовсім неосудним. Ігор викликав співробітників патрульної поліції, які склали протокол.

За словами очевидця, хулігана відвезли лікарі-психіатри, однак через деякий час відпустили.

Тієї ж ночі Олександр знову пішов до свого однокласника і напав на нього з ножем. Вадим, в свою чергу, намагався відбиватися і завдав нападнику кілька колотих ран. Сам же отримав більш важкі каліцтва.

За словами очевидця, поки копи, приїхали на місце, одягали наручники на Олександра, а медики обробляли рани, Вадим помер.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За інформацією Анни Старчевської, прес-секретаря ГУ Національної поліції в Дніпропетровській області, Олександра доставили до лікарню з ножовими пораненнями. Справу про вбивство внесли до реєстру досудових розслідувань. Інші подробиці поки не повідомляються.

Напередодні повідомлялося, що в Києві жорстоко вбили громадського активіста.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...