facebook

Ситуація в зоні АТО загострилась: кількість обстрілів наближається до ста

Протягом минулої доби у зоні АТО бойовики активізувалися по всій лінії розмежування, відкривавши вогонь проти український військових 94 рази.

23_main_ukr

Як повідомляє прес-центр АТО, найбільше обстрілів – 48 – було зафіксовано на Донецькому напрямку. Тут терористи із 152 мм артилерії стріляли по українських укріпленнях у Новгородському, а з 122 мм самохідних установок – у Миколаївці Другій. 120 мм міномети окупантів накривали позиції наших бійців Українські позиції у Майорську, Пісках, Авдіївці, Новгородському і Троїцькому зазнали обстрілів зі 120 мм мінометів.

На Маріупольському напрямку зі 120 мм мінометів терористи обстріляли українські опорні пункти в Талаківці, Водяному, Новогригорівці та Мар’їнці. Поблизу Широкиного, Красногорівки, Гнутового та Мар’їнки бойовики застосували міномети калібру 82 мм. Також на Донеччині терористи вели вогонь з гранатометів, бронетехніки, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.
На Луганщині 16 снарядів із забороненої 122 мм артилерії бойовики випустили по українських позиціях у Новоолександрівці та 14 у Новозванівці.

Нагадаємо. протягом доби 10 липня бойовики 41 раз відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...