facebook

“Люди падали замертво там, де їх заставала смерть”: З’явилися подробиці загадкової загибелі 5 людей на Дніпропетровщині

У розслідуванні причин загадкової смерті п’яти чоловік в селі Аули Криничанського району на Дніпропетровщині завершено слідство, передає Корупція.Інфо

Результати експертизи показали, що люди померли від чадного газу. Хоча працівники газової контори обстежили приміщення, в якому сталася трагедія, і тоді заявили, що концентрації газу в будинку не було.

“Експерти провели гістологічну експертизу і встановили, що причина смерті – отруєння чадним газом. Концентрація була незначною – всього 1,2%. Тому запах абсолютно не відчувався. Вибух міг статися при 5%. Але тієї концентрації, що була, вистачило для загибелі людей. Чадний газ – підступний вбивця. Люди падали замертво там, де їх заставала смерть. Ще хвилину тому вони можуть з вами розмовляти, а потім просто вмирають. Найімовірніше, в будинку погано працювала витяжка”, – повідомили спеціалісти.

У селищі Аули Криничанського району на Дніпропетровщині в приватному будинку виявили тіла п’ятьох людей. Серед загиблих — господиня дому 48-річна Жанна Плотнікова та четверо її гостей із Кам’янського — одна жінка й троє чоловіків. Люди лежали в різних кімнатах. Ознак насильницької смерті на тілах не виявили.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...