facebook

Борис Апрель і Зіанджа – дві абсолютно різні людини: відверте зізнання учасника “Голосу країни”

Одне з найбільш рейтингових шоу «Голос країни» продовжує приковувати глядачів до екранів телевізорів. Кожен вже вибрав собі фаворита і стежить за його просуванням до фіналу. Звичайно, більшість поглядів направлено на трансгендера Зіанджу (колишнього Бориса Апреля), який приваблює своєю незвичністю, але і решта учасників проекту не пасуть задніх.

Про те, яка атмосфера панує на шоу, які відносини складаються у зіркових тренерів з їх підопічними, а також про свій бій з уже згаданою вище Зіанджой, спеціально для Знай.ua розповів учасник «Голосу країни» Олексій Баклан.

– Олексій, як ви потрапили на «Голос»?

– Як і всі інші учасники – прийшов на кастинг. Я вважаю, що «Голос» – чи не єдина можливість для співака заявити про себе на всю країну і не можна не скористатися такою можливістю, якщо ти бачиш сцену справою свого життя. Я занадто багато часу витратив на вивчення не цікавої мені професії і хотів надолужити згаяне з мастодонтами українського шоу-бізнесу. Серед них я відчуваю себе у своїй тарілці і відчуваю, що йду правильним шляхом у своєму житті.

– Якщо судити, по-вашому ютубканалу «Берд», у вас вже є армія шанувальників і передплатників. Що для вас важливіше: слава або гроші?

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

– «Армія» – занадто гучне слово. 11 тисяч передплатників – це дуже невелика кількість. Конкуренція на YouTube не менш, ніж у шоу-бізнесі. За кожного передплатника потрібно боротися регулярно випускаючи новий контент. На жаль, зараз у мене такої можливості немає. Як не крути, мене більше приваблює сцена, і я впевнений, що співати у мене виходить набагато краще, ніж знімати ролики. Виступаючи на сцені – ти відразу бачиш вогонь в очах глядача, а не просто похвальний текст у коментарях. Хоча, що то, що то – завжди приємно. А гроші для мене всього лише засіб, а не мета. Засіб для того, щоб я міг безперешкодно займатися улюбленою справою. Якщо слава або гроші мені в цьому допоможуть – я тільки за.

– На вашому каналі настільки різні відео! Розкажіть, чому ви вирішили викривати ілюмінатів і робити такий контент?

– На моєму каналі і правда, присутні вельми різноманітні формати. Але це йому швидше шкодить, так як спочатку люди підписуються заради чогось одного. Те, що їх усіх об’єднує – це гумористичний, сатиричний характер. Для кого-то цей гумор може здатися занадто різкий, але мета сатири – це не образити когось, а, перш за все змусити задуматися над буденними речами і почати мислити критично. Ті ж «викриття ілюмінатів» – досить товста пародія на всілякі теорії змов. Великий недолік такого жанру – це те, що його далеко не всі розуміють. Але така вже вона, постіронія. Найближчим часом я планую відновити роботу над своїм каналом, але вже випускаючи влоги і вокальні кавери. До речі, як раз зараз готую приємний музичний і досить несподіваний сюрприз для своїх шанувальників. І саме на каналі «Берд» вони зможуть побачити його першими. Підписуйтесь, ставте лайки, як то кажуть.

– Чи можна очікувати, що ця екстрасенсорна тематика буде порушена в майбутньому і в «Голосі»?

– «Голос» – сам по собі магічний проект. Мабуть, зв’язок глядача (як в залі, так і по тв) і виступ на сцені – єдина річ, чию надприродну природу я визнаю. Буду зачаровують глядача музикою. Так що, як тільки починається «Голос Країни» – несіть банки з водою до телевізора!

– Олексій, у вас сильні вокальні дані, як ви думаєте, з ким буде складно змагатися?

– Дякую! Хоча, думаю, що найбільше важить навіть не діапазон, а манера виконання. У моєму стилі у мене немає прямих конкурентів на шоу. Тут вже Тіна буде вирішувати, чи потрібен їй такий типаж у команді, або ж вона зможе обійтися і без нього. Я постараюся, щоб це все ж був перший варіант! Але, знову ж таки, це все смаківщина.

– Зараз ви потрапили у команду Тіни Кароль. Що ви можете сказати про свого наставника? Чи слухаєте ви її музику? Взагалі вам легше, коли наставник чоловік або жінка?

– Це жінка з великої літери. Я б навіть сказав втілення слова «жіночність». Але при всьому при цьому дуже вимогливий і досить строгий тренер. Професіонал своєї справи. Мені видався шанс порівняти наставництво аж двох тренерів, що є безсумнівною привілеєм перед іншими учасниками. Стало зрозуміло, звідки всі ці перемоги на «Голосі». Вона приділяє увагу дрібницям, вокальним тонкощам і їй справді не все рівно, як це буде виглядати на сцені. Їй не просто догодити. Потап більше по частині мотивації і драйву майстер і йому майже завжди все подобається. Так що тут Тіна виграє за підходом.

Не скажу, що я фанат її творчості, але деякі треки мені дуже подобаються. У нас трохи відрізняються музичні смаки, як я помітив, але дуже сподіваюся, що це не завадить нам спрацюватися.

– З ким подружилися з проекту? Або у всіх бачите конкурентів? Може з дівчат хтось сподобався?

– Навіть такий закритой людині як я складно не знайти близьких по духу людей. Творча невимушена атмосфера завжди располагає до знайомств. Серед учасників не панує атмосфера конкуренції або ворожості, скоріше якийсь творчий азарт. Я з багатьма контактував – з кимось більше, з кимось менше. З Микитою Трондіним, напевно, найбільше – дуже хороша людина і розумний для своїх років. Дівчат на «Голосі» багато, з багатьма спілкувався, як з минулої команди, так і з новою. І, звичайно ж, хтось сподобався. Але всі карти розкривати не буду.

– У вас з Зіанджей був батл, що ви про неї можете сказати, як про людину і вокалістку?

– Дуже позитивна, безпосередня, без пафосу (по крайней мере, по відношенню до мене). У нас схожий погляд на багато речей і спілкуватися, як і працювати було легко. Ми і зараз підтримуємо зв’язок, що мене радує. Складно уявити, що колись це був Борис Апрель – дві абсолютно різні людини. Як людина вона краще, ніж вокаліст. Рішення Потапа мене здивувало, не дивлячись на те, що воно було передбачуваним. Потап пожертвував здоровим розрахунком на догоду номера, що запам’ятовується, так як один з нас повинен був піти. У будь-якому випадку, на моїх стосунках з Зіанджей це не відбилося. Бажаю їй пройти у фінал від команди Потапа, якщо вже вона мене звідти змістила. Хочу реваншу!

– Останнє запитання. Як ви бачите своє майбутнє після проекту? Не секрет, що більшість переможців подібних шоу через якийсь час зникають з медіа-простору. Як ви думаєте, що вас чекає попереду?

– Забуття – нічний кошмар для будь-якого виконавця і я зроблю все від мене залежне, щоб утриматися на плаву. Артист успішний, поки він цікавий публіці, а я працюю в першу чергу над тим, щоб бути цікавим. Що буде в майбутньому мені не відомо – все залежить від обставин. Єдине, що я знаю – це те, що я не покину свою мрію.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...