facebook

Захарченко жартома може запропонувати притулок Надії Савченко

Надія Савченко навряд чи знайде підтримку зі сторони РФ. Якщо Росія і пропонуватиме допомогу чи політичний притулок для Надії Савченко, то це буде лише тролінгом.

 

22 березня 2018 року Марк Фейгін, адвокат, який захищав Надію в Росії, зробив заяву з проханням проявити до підсудної поблажливе ставлення та гуманізм. Загалом, не треба ігнорувати той факт, що вона, дійсно, провела два роки у російській в’язниці. І вона точно була цілком невинна. Ці два роки, певно, дали про себе знати та відобразились на поведінці Савченко.

Також екс-адвокат вважає, що ніхто Надію Савчекно під час ув’язнення не вербував, адже це було б неможливо зробити. Тим паче тоді з українкою спілкувались і консули, і родичі, і лікарі. Надія Вікторівна цілком невербований елемент. Все, що думає, вона відразу говорить. Тому сенсу з таких домовленостей з нею не було б ніякого. Також він не розуміє зміни риторики Савченко, та якої підтримки вона цим добивається. Адже, якщо раніше українці схвалювали її дух, супротив та прямоту, то кому схвалювати швидше сепаратистські висловлювання сьогодні? Фейгін запевнив, що і в Росії вона не матиме підтримки також.

Фейгін запевнив, що якщо Росія і пропонуватиме допомогу чи політ притулок, то це буде швидше спроба тролінгу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...