facebook

Ryanair офіційно співпрацює з Україною

Ryanair, найбільша бюджетна авіакомпанія в Європі, літатиме з України у 2018 році. Міністерство інфраструктури досягло остаточних домовленостей з лоукостом.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко у Києві під час спільної прес-конференції з головою Ryanair Майклом О’Лірі та міністром інфраструктури Володимиром Омеляном. Літаки Ryanair літатимуть з “Борисполя” та Львова. Польоти в 6 європейських країн почнуться в кінці жовтня 2018 року. Буде 10 напрямків з Києва і 5 напрямків зі Львова. За його словами, в перший період квитки на польоти продаватимуть за ціною 10 євро. А середня вартість для українців буде близько 40 євро.

Голова Ryanair Майкл О’Лірі анонсував, що це лише перші напрямки в Україну. У планах – рейси з Одеси та інших міст України. Під час прес-конференції О’Лірі підписав контракти з “Борисполем” та аеропортом “Львів”. Крім того, голова Ryanair зазначив, що обговорюють також можливість запуску внутрішніх рейсів. Квитки на рейси Ryanair зі Львова та Києва уже можна придбати на сайті авіакомпанії.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...