facebook

“Бігали по магазину, трощили вітрини…”: У столичному супермаркеті сталась бійка за участю правоохоронців, охорони та підлітків

Молодиків вгамовували чотири наряди поліції.

В супермаркеті Києва сталася масова бійка підлітків. Почалося все з того, що дівчатка бігали по магазину і ламали вітрини. Охоронці зробили їм зауваження, але тут прийшли “на захист” хлопці.

Про це повідомляється на сторінці “Київ Оперативний” Facebook.

Коли приїхала поліція затримувала підлітків, останні нецензурно висловлювалися й пручалися. Інцидент стався в супермаркеті “Ашан” на Берковецькій.

“Досить дивний інцидент стався тільки що в “Ашані” на Берковецькій. Як повідомляє наш читач, все почалося з того, що дівчата (близько 16-17 років) почали бігати по магазину і ламати вітрини. Охоронці зробили їм зауваження і тут з’явилися хлопці, які почали битися з охоронцями. Останні затримали молодих людей і викликали поліцію. По приїзду поліцейські попросили відпустити хлопців, але хлопці були дуже імпульсивними і почали “стрибати” на поліцію. Були затримані. Коли виводили з магазину, на вулиці вже стояла компанія друзів затриманих, які спробували відбити друзів у поліції. Зараз на місці вже 4 наряду патрульної поліції”, – сказано в повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...