facebook

“Я кину її прямо в обличчя президенту”: Савченко знову зробила гучну заяву

Народна депутатка України Надія Савченко готова відмовитись від звання Героя України і віддати нагородну зірку президентові Петру Порошенку.


Про це вона заявила в ефірі каналу “1+1”.

“Якби я могла його зустріти, бажано де-небудь на вулиці, я б йому, звичайно, віддала (зірку Героя України – 24). Проблема у тому, що потрапити до президента не так легко і не кожен народний депутат туди вхожий”, – зазначила депутатка.

За словами Савченко, ветерани АТО масово повертають владі свої нагороди. І вона, можливо, не стане виключенням. В ефірі телеканалу NewsOne вона прокоментувала пропозицію Ляшка позбавити її звання Героя України.

Я народилася без зірки золотої й звання Героя. Я не змінилася, коли мені дали цю зірку. Я не змінюся, коли вона у мене буде чи не буде. Зараз йде дуже хороша акція – Героя України або будь-які інші нагороди від президента всі здають. Я думаю, настане той час, коли я кину в обличчя президента цю зірку,
– сказала Савченко.

Проте коли журналіст в неї спитався, чому вона взяла нагороду, депутатка відповіла: “Тому що не хотілося кидати в обличчя”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...