facebook

Абсoлютно неочікуване клубне знайомство викликало у подруги справжню істерику

Моя найкраща подруга вважає, що все в цьому житті можна купити абсолютно все за гроші і готова віддати душу за солідний чоловік з модною тачкою та особняком. А от я мрію про велике і щире кохання.

Черговий похід в клуб закінчився знайомством з двома хлопцями. Високий красивий хлопець повіз Маринку на шикарному автомобілі, а мені дістався нетверезий товариш, який намагався провести мене додому, але згодом мені самій прийшлось відвести його під двері гуртожитку на таксі.

На наступний день подруга з захватом розповіла про шикарний номер у готелі та романтичну вечерю, а я вирішила, що доля ще дасть мені шанс.

Буквально через кілька днів мені прислали великий букет з вибаченнями якогось Сергія. Я і подумати не могла, що ним виявиться невдалий знайомий з клубу. Він вперто просив про побачення, тому довелось погодитись.

Виявляється, він в минулий раз і не підозрював про підлість нових знайомих, які пригощали його такими міцними коктейлями, тому результат був сумний.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Наше перше побачення стало початком романтичних відносин, з кожним днем ​​доводилося пізнати нові риси коханого. Він все більше і більше мені подобався.

В кінцевому результаті він познайомився з моїми батьками і попросив руки і серця. Через кілька днів ми відправилися в гості до його родичів і виявилися в розкішному особняку з чудовим ландшафтним дизайном.

Батько Сергій володіє величезним сільськогосподарським підприємством і забезпечує екологічно чисту продукцію багатьох магазинів, а мама виховує молодшу сестру, якій всього чотири роки.

Так я знайшла свого принца, який вважає, що має все досягти сам і мріє про власну справу, а хлопець подруги виявилася простим шофером.

Ви навіть не уявляєте її стан, коли вона про все дізналася!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...