facebook

Затримали іноземця, який вербував дівчат для “дорослої роботи” за кордоном

39-річний іноземець вербував дівчат для роботи у німецькому нічному клубі, де вони би мали надавати інтимні послуги чоловікам.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, близько 16:30 год., у пункті пропуску “Краковець” затримали 39-річного громадянина однієї з країн Євросоюзу, який намагався переправити до Німеччини чотирьох громадянок України, уродженок східних областей, віком від 22 до 27 років, з метою їхньої подальшої експлуатації.

“З цією метою вказаний громадянин особисто прибув у Львів, де зустрічався із дівчатами та вербував їх працювати у сфері секс-індустрії в Німеччині, заохочуючи високими заробітками (200 євро за годину), хорошими умовами проживання тощо. Також встановлено, що даний громадянин є директором одного із німецьких нічних клубів, де дівчата й мали надавати платні сексуальні послуги чоловікам”, – йдеться у повідомленні.

Зловмисника затримали, йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.149 (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від 5 до 12 років позбавлення волі із конфіскацією майна або без такої.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Наразі вирішується питання про обрання для затриманого міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...