facebook

Поліцейський задушив дружину і спокійно відправився з дітьми в школу. Але коли вони заснули…

Потім чоловік дочекався, коли всі троє дітей заснуть, і позбувся тіла, скинувши його в озеро.

Поліцейський з Манчестера, що погруз в боргах, вбив свою дружину після чого відвів дітей в школу, як ніби нічого не сталося. 43-річний Даррен Маккі розповів, що задушив Ліенн в їх дорогому відремонтованому будинку через борги в £ 103 тис., Після чого скинув її тіло в маленьке озеро. Разом подружжя виховувало трьох дітей, повідомляє The Sun.

На вбивство Даррен зважився після того, як дружина дізналася правду про їхнє фінансове становище. Потім чоловік повів дітей у школу, відвіз на гуртки і нагодував вечерею. Дочекавшись, коли вони ляжуть спати, Даррен позбувся тіла 38-річної дружини, скинувши його в сусіднє озеро. При цьому обвинувачений продовжував писати їй на телефон повідомлення.

Втім, сам поліцейський відкидає всі звинувачення. Присяжні також дізналися, що подружжя не змогло впоратися з боргами, навіть незважаючи на виділені £ 80 тис. на порятунок їх від банкрутства. Вони жили невідповідно до своїх достатків і, купивши будинок в Уілмслоу, Чешир, всього за кілька місяців до трагедії накопичили величезні борги, намагаючись оплатити ремонт. Даррен намагався приховати фінансові проблеми від дружини і подав 26 заявок на кредит за її спиною.

Дізнавшись правду, Ліенн відправила чоловікові повідомлення: “У нас все в порядку? скажи мені! Я просто хвилююся, що ти знову намагаєшся захистити нас”. Її чоловік відповів: “Будь ласка, перестань сумніватися в мені”. Але в день своєї смерті жінка виявила, що Даррен взяв кредит в £ 54 тис. На її ім’я. Останнє, що написала Ліенн: “Брехун!”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...