facebook

Колишній чоловік Примадонни зізнався, чoмy змінив її на Софію Ротару

1977 року Алла Пугачова вийшла заміж за Олександра Стефановича, з яким прожила лише три роки. Однак за цей час Примадонна встигла знятися в одному фільмі свого чоловіка і була затверджена на головну роль в іншому, пише “Сегодня”.

Але, в результаті в кінострічці “Душа” перед глядачами постала Софія Ротару.

Нещодавно Олександр Стефанович став героєм передачі “Ой, мамочки!”. Він відверто розповів про конфлікт, який стався у членів знімального майданчика з Аллою Пугачовою.

Він зізнався, що першого ж дня Пугачова спізнилася і відмовилася від одягу, який їй запропонували художники-костюмери. В результаті вона сама купила собі пальто для зйомок.

“Все це мені повідомила по телефону другий режисер, інтелігентна літня жінка. Я сам у цей час керував зйомками інших епізодів”, – згадав Стефанович.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Тому, Олександр попросив свою колегу пояснити Аллі, що костюми були опрацьовані заздалегідь, тому не можуть бути замінені.

“Другий режисер все це сказала Аллі Борисівні, на що вона відповіла літній жінці: ”Тобі не подобається моє пальто? А мені не подобається твоє!” Смuкнула її за шкіряне пальто і розірвала його на цій ні в чому не вuнній людині”, – розповів режисер.

Крім того, Олександр стверджує, що пізніше він дізнався, що Алла встигла посваритися з іншими членами знімального майданчика. І тільки тоді Стефанович вирішив затвердити на головну роль Софію Ротару.

“Вона валізами привозила речі, які наші художники відбирали з журналів. Так ми її одягли, і це справило абсолютно неймовірне враження”, – згадав Олександр. Для зйомок зачіску Ротару довелося змінити, зробивши співачці модне каре.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...