facebook

Останній крок: Жан Рено в Україні шокував готель своєю поведінкою

З’явилися подробиці “українського” життя відомого французького актора Жана Рено!

Легенда кінематографа вже деякий час перебуває на Закарпатті, де проходять зйомки фільму “Останній крок”.

Жан Рено оселився в готелі Синевирської Поляни, який розташований неподалік від озера. Співробітники готелю і місцеві жителі були вражені гостинністю актора.

За їх словами, він ніколи не відмовляється від спільного фото при зустрічі або від автографа. Однак, не обійшлося і без курйозів. Так, наступного дня після заселення Жан Рено попросив винести з кімнати годинник.

“Він попросив дуже ввічливо і багаторазово вибачився за таке прохання. Пояснив, що він дуже втомився, а годиник цокає і заважає йому спати, – розповіли в готелі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За час, який Рено провів в Україні, він уже вивчив кілька фраз.

“Говорив спочатку англійською «хеллоу», а тепер уже українською каже «добрий день». Да да! А ще вивчив наше «спасибі». Дуже добре у нього це виходить.

А мені трохи дивно, коли зірка такого рівня зі мною так привітно вітається”, – розповідає співробітник готелю.

Нагадаємо, на Закарпатті проходять зйомки кінострічки на межі психологічного трилера і фільму-ініціації, за участю актора Жана Рено. Зірка французького кінематографу грає у фільмі головну роль.

За сюжетом, Генрі, найманий вбивця якого розшукують, ховається на березі маленького віддаленого озера в Канаді. У його шале потрапляє дівчина після важкого нещасного випадку на мотосанях. Потім, у ході розвитку сюжету, у вбивці прокидаються людські почуття і він починає рятувати дівчину.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...