facebook

“Хр*н вам в рило, а не…”: Москаль різко пригрозив провокаторам

Про це на своїй сторінці в Facebook написав голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль, передає Корупція.Інфо

За його словами, вони не члени політичних партій або рухів, а пішли на цю провокацію, спокусившись на гроші.

“Особистість організатора теж встановлена – це житель Придністров’я, який відразу після злочину втік додому. За нашою інформацією, він співробітник МДБ (міністерства держбезпеки) Придністров’я. З огляду на статус цієї території, зараз організатор недосяжний для українського правосуддя, проте ні у кого немає ніяких сумнівів, що за другим підпалом офісу ТУКЗ стоїть ФСБ Росії (так само, як і за першим підпалом в ніч на 4 лютого, який зробили громадяни Польщі члени праворадикальної проросійської організації “Фаланга”)”, – зазначив Москаль.

Також, за словами голови ОДА, російські спецслужби намагалися підключити для підпалу офісу ТУКЗ місцевих “активістів”, і тільки після того, як це не вдалося, задіяли виконавців з інших областей.

“Особисто у мене немає сумнівів, що москальскі спецслужби і далі будуть влаштовувати різні провокації, щоб спробувати розсварити українців та угорців і розхитати Закарпаття на міжетнічному ґрунті. Так ось, як справжній Москаль заявляю – нічого у вас не вийде! Хрін вам в рило, а не “Донбаський сценарій” на Закарпатті!” – додав Москаль.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

З прикрістю мушу констатувати, що серед затриманих злочинців, мешканців Черкас і Кропивницького, котрі підпалили офіс То…

Posted by Hennadii Moskal on Sonntag, 4. März 2018

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...