facebook

“Ні я, ні моя родина…”: Парасюк зробив емоційну заяву

Українській політик, нардеп Володимир Парасюк емоційно відповів екс-президенту, передає Корупція.Інфо.

Вчора у Москві пройшла прес-конференція президента-втікача Віктора Януковича. Під час діалогу з журналістами він згадав і Парасюка приписав депутату декілька злочинів. Сам Парасюк не втримався і на офіційній сторінці в соціальній мережі фейсбук відповів екс-президенту, якого назвав психічно неврівноваженним.

“Я ніколи не коментую слова психічно неврівноважених вбивць. Але якщо Янукович на своїй прес-конфренції згадав мене і моє прізвище стоїть біля таких корупціонерів як Пашинський і Порошенко, то тут вже гріх не відреагувати”.

Володимир додав, все що розповів Янукович – не більше ніж брехня. Парасюк заявив, що навіть готовий доказати українцям свою чесність.

“По-перше: Я вже заявляв і заявляю знову, що я готовий пройти будь-який детектор брехні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

По-друге: ні я, ні моя родина ніколи не були дотичні до виконавчої, законодавчої чи судової гілки влади. Я перший, хто в це вляпався.

По-третє: я не мав і не маю ніякого відношення ні до олігархів, ні до інших бізнес-структур.

Януковичу і Путіну не вдасться перекласти відповідальність за розстріл майданівців на когось іншого. А те, що Порошенко та інші використали перемогу Майдану у своїх меркантильних цілях – це вже інша справа, з якою ми теж обов’язково розберемось.”

Я ніколи не коментую слова психічно неврівноважених вбивць. Але якщо Янукович на своїй прес-конфренції згадав мене і моє…

Posted by Parasiuk Volodymyr on Freitag, 2. März 2018

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...