facebook

Причиною провалу жіночої збірної України по біатлону на Іграх назвали… службовий роман

Збірна України по біатлону украй невдало виступила на Олімпіаді в Пхьончхані.

Так, олімпійські чемпіонки Сочі сестри Семеренко зайняли тільки 11-е місце в жіночій естафеті. Невдало виступили українки і в індивідуальних розрядах.

Як пише “Спорт-експрес”, однією з причин провалу українок на Іграх, міг стати службовий роман між головним тренером Урошем Велепцем і одним з лідерів Юлією Джимой.

Стало відомо, що 27-річна спортсменка мешкала в одному номері з 50-річним словенським тренером.

Крім того, Юлія нерідко пропускала тренування.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Подібна обстановка не сприяла робочій обстановці усередині команди. Тим паче, що Велепец упереджено відносився до інших лідерів збірної – сестер Валентині і Віті Семеренко. Він не включив Валентину Семеренко до складу естафетної четвірки, у результаті олімпійські чемпіонки Сочі зайняли тільки 11-е місце.

“Знаєте уболівальники, просто у нас не команда, а просто ж… Не вірте жодному слову, це просто брехня. Тренер навіть збори не провів і не повідомив чому так кинув мене. Ні Іра, ні Меркушина не потрапляли, усі перегони гірше мене, так боляче і образливо, коли брешуть тобі в очі. Навіть Урошу написала, проведіть збори, поясніть. Він здрейфив, щоб ми його не побили. Він навіть сам сказав, що здрейфив. Ось так все коротко, але повірте, тепер я просто не мовчатиму, образливо боляче, як розбивають твою мрію, твою роботу…”, – написала Валентина Семеренко.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...