facebook

Президент України Петро Порошенко розповів деталі про свою відпустку за 500 тисяч доларів

Президент України Петро Порошенко розповів деталі про свою відпустку у різдвяні свята, яку він провів разом з сім’єю на Мальдівах.

Відповідаючи на запитання журналіста Порошенко заявив, що літав на острови за своїм паспортом та за своїм прізвищем і з відповідною реєстрацією у прикордонників.

І літак, і готель я оплачував зі свого банківського рахунку. В поданій декларації ви матимете змогу у цьому переконатись. Наголошую, що на це не було витрачено жодної копійки з державного бюджету, а кошти були задекларовані і сплачені усі податки, – сказав президент.

На запитання журналіста про те, чи передоручав він обов’язки президента на час своєї відсутності, Порошенко наголосив, що він не вдавався до такого кроку, адже виконує функції президента і Головнокомандувача українських військ 24 години на добу.

Нагадаємо, з 1 по 8 січня Петро Порошенко провів різдвяну відпустку на Мальдівах, яку оплатив з власного рахунку задекларованих коштів, на Мальдівах. За підрахунками журналістів, відпочинок обійшовся президенту у щонайменше 500 тисяч доларів. За 2016 рік він задекларував понад 12 мільярдів гривень доходів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...