facebook

Прогулянка по тонкій кризі Дніпра: Під столицею діти провалились під лід

У місті Українка недалеко від столиці сталася серйозна пригода за підлітками. Як повідомляють в ДСНС Київської області, 25 лютого о 15:47 в оперативно-диспетчерську службу Обухівського району надійшло повідомлення про те, що двоє дітей провалилися в ополонку на річці Дніпро. На щастя, співробітники ДСНС вчасно прибули на місце і встигли врятувати хлопчиків, передає Корупція.Інфо


“Повідомлення надійшло від випадкового свідка. Рятувальники дістали 14-річних підлітків з крижаної води за допомогою мотузки та рятувального круга. Постраждалих з обмороженням направили в центральну районну лікарню міста Українка”, – розповіли в ДСНС Київської області.


А ось в Києві недавно сталася трагічна НП на протоці Десенка. Як повідомляли в КП “Плесо”, 14 лютого біля Русанівських садів провалився під лід і потонув чоловік. За словами очевидців, він нібито відпустив собаку з повідця, а вона побігла на лід. Спроби зловити тварину закінчилися фатально. Чоловіка водолази шукали кілька днів, але пошуки не увінчалися успіхом. В “Плесі” кажуть, що глибина протоки в цьому місці сягає 16-20 метрів.

Раніше ми повідомляли, що в Київській області врятували рибалок, які потрапили на льоду в водяну пастку. У затоці Київського моря біля Вишгорода, коли на ГЕС спускали воду, відламалася крижина, на якій залишилися люди.

На місце прибули патрульні Вишгородського відділу поліції. Поліцейські викликали на підмогу рятувальників і водну поліцію. Тільки спільними зусиллями вдалося повернути горе-рибалок на берег неушкодженими.

Нагадаємо, в Київській області 14 лютого сталася надзвичайна пригода зі щасливим кінцем на водоймі. Як повідомляють в ДСНС, в селі Хотянівка Вишгородського району на масиві “Сади Дніпро” допомогали двом любителям зимової рибалки.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...