facebook

Яk правильно підгoтуватись дo весни, щoб був достаток і удача!

Зазвичай я не особливо довіряю прикметами, але після того, як розповіла про це сусідці, вона відкрила мені очі! Моя сусідка старше мене років на 8, і каже, що знала і дотримувалася цих звичаїв завжди!

Візьмемо на замітку, до речі я це вже чула, ще раз переконалася, що це правда! Дякую! Всім Бажаю Багатства і Процвітання!

Період зимових холодів добігає кінця, і за цей час ослаб не тільки наш організм, але і енергетичний фон. Щоб навесні ваше самопочуття значно поліпшилося, заздалегідь подбайте про відновлення і оновлення своєї енергетики.

Як завжди, в останній зимовий місяць ми перебуваємо в хорошому настрої і очікуємо якнайшвидшого настання весни. За довгий період холодів в нашому організмі відбуваються серйозні зміни, саме тому в цей час наша працездатність зменшується і не виникає бажання займатися навіть звичними повсякденними справами.

Причина такого стану – ослаблене біополе. Щоб посилити свій енергетичний фон ще до настання весни, необхідно заздалегідь зайнятися його відновленням, а допоможуть вам у цьому кілька простих, але дієвих способів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ознаки слабкої енергетики людини

Взимку організм і біополе людини стають слабкішими. Погіршується настрій, знижується працездатність, а самопочуття залишає бажати кращого. Існує кілька серйозних ознак, які показують, що наша енергетика вимагає якнайшвидшого відновлення.

Вранці ви прокидаєтеся в поганому настрої. Вранці нам складно перебувати в піднесеному настрої, особливо якщо попереду нас чекає важкий робочий день. Однак якщо навіть після довгого сну ви відчуваєте пригніченість і занепад сил, значить, ваш енергетичний фон потребує відновлення.

Щоб надати своєму організму сил, випийте натщесерце холодної води. Це допоможе відчути додатковий приплив сил і зарядить ваш організм енергією до кінця дня.

Головні бoлі. Іноді навіть незначні гoловні бoлі позбавляють нас можливості займатися своїми справами. Це також свідчить про те, що в зимовий період ваша енергетика ослабла.

Якщо ви відчули різке напруження в мімічних і потиличних м’язах голови, зробіть глибокий вдих і повільно видихайте. Повторюйте дихальну гімнастику до тих пір, поки бiль в голові не вщухне.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...