facebook

“Вже у…”: Стало відомо, коли і на скільки підвищать пенсії

Перерахунок торкнеться майже півмільйона людей, передає Корупція.Інфо

Підвищені пенсії українські військові мають отримати у березні-квітні 2018 року. Про це премєр-міністр України Володимир Гройсман написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

За його словами, в середньому військові пенсії стануть вищими на 1,5 тисячі гривень. Отримають вищі виплати 498 тисяч військових пенсіонерів.

“Пенсію перерахують з 1 січня 2018 року. Вже в березні-квітні люди отримають нові суми виплат. На підвищення виділимо 7 млрд грн. Виплати будуть з Пенсійного фонду”, – йдеться у повідомленні глави Кабміну.

Гройсман наголосив, що підвищення пенсій військовослужбовцям має бути незворотнім і надалі закріплене законом, який також розроблений Кабінетом Міністрів. Документ дозволить врахувати військових, які сьогодні захищають Україну, але ще не вийшли на пенсію.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.


Нагадаємо, раніше міністр соціальної політики Андрій Рева заявляв про те, що після проведення змін у пенсійному забезпеченні військовослужбовців, пенсії військових мають зрости не менш як на 77%.

На українських військовослужбовців Кабмін виділив 7 мільярдів гривень. Кожен третій українець працює в тіні. Про це повідомили в Держслужбі України з питань праці.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...