facebook

Фестивалі, концерти та презентації: Як Івано-Франківськ святкуватиме день народження

франик1
Найближчих вихідних Івано-Франківськ відсвяткує 354-річницю. З нагоди цієї дати в місті заплановані найрізноманітніші концерти, фестивалі та інші цікавинки. Тож саме цих вихідних відвідини Івано-Франківська принесуть незабутні спогади для гостей.

Кореспонденти Бліц-Інфо пропонують ваші увазі найцікавіші події, що розпочнуться в місті вже за два дні.

6-8 травня в місті пройде фестиваль історичної літератури “Софія”. У програмі- зустрічі з Василем Шклярем, презентація книги “1986. Чорнобильські хронічки”, розмови про УПА з Михайлом Андрусяком.

Також 6 травня в Івано-Франківську стартує Міжнародний мистецький фестиваль країн Карпатського регіону “Карпатський простір”. Триватиме захід три дні. Тутзаплановано різноманітні ярмарки, виставки, концерти, кінопокази та кулінарні презентації.

Три дні поспіль  – 6 – 8 травня на  вулиці Вітовського проходитиме ярмарок “Прикарпатський вернісаж“. Окрім того, 6 травня стартує традиційний Міжнародний фестиваль ковальського мистецтва “Свято ковалів”. Впродовж декількох днів на площі Бастіон відбуватиметься ярмарок кованих речей, майстер-класи.

А вже 7 травня в Івано-Франківську пройде урочиста хода. З концертом та великим тортом відкриють урочистості з нагоди дня народження міста Франкового. На цей день також заплановано відкриття туристично-інвестиційного центру, бліц-турнір з шашок, науковий пікнік та різноманітні концерти. Зокрема, “Івано-Франківськ – перлина карпатського краю” та концерт гурту “Kozak System” в рамках фестивалю “Карпатський простір”.

У неділю 8 травня, на площі перед пам’ятником Івану Франку стартує велопробіг в якому візьме участь міський голова та команди з міст-побратимів. Святковий концерт до дня матері, в рамках якого франківчанкам, що народять дітей 7 травня вручать подарунки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Окрім того, в неділю пройдуть “Богатирські ігри”, ІІІ міський фестиваль мистецтв “Мелодії парку”, концерт молодіжної естрадної музики.  На завершення “Карпатського простору” на Вічевому майдані розпочнеться гала-концерт учасників фестивалю. А закриють захід концертом гурту “ТІК”.

Джерело – http://www.blitz.if.ua/

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...