facebook

“Вони здатні на все аби прибрати її…”: Як влада намагається позбутись Тимошенко

Українська влада може застосовувати будь-які методи і технології, аж до тюремного ув’язнення, щоб виключити главу «Батьківщини» Юлію Тимошенко з виборчої кампанії, передає Корупція.Інфо

Про це в коментарі кореспонденту ГолосUA повідомив політолог, політичний експерт, директор Українського інституту аналізу та менеджменту політики Руслан Бортник.

«Це (зняття недоторканності – ред.) – спроба тиску на Тимошенко. Я думаю, що влада прагне знайти варіанти як виключити Тимошенко з виборчої кампанії, тому ризики, наприклад її засудження, залишаються. Я не думаю, що вони зараз домінують, – тому що влада зараз слабка, – але вони залишаються. Такі дискредитаційні кампанії, навіть смішні, моментами запускають – чого варті лише «гроші Каддафі», останнє, що звучало. Це спроба загрожувати і тиснути на Тимошенко напередодні виборів. Насправді, я думаю, що ці загрози можуть перерости в більш серйозні і масштабні ближче до виборів », – розповів Р. Бортник.

Поки що Тимошенко залишається для Петра Порошенка головним опонентом.

«Вона – чи не єдиний (опонент – ред.). З усіма іншими кандидатами Порошенко може працювати, а на Юлю він поки що не може знайти управи», – резюмував Р. Бортник.

Нагадаємо, генпрокурор Юрій Луценко не виключив, що може ініціювати подання на зняття недоторканності з деяких депутатів Верховної Ради, серед них – лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Таке рішення він може прийняти через сприяння екс-губернатору Одеської області, лідеру «Руху нових сил» Михайлу Саакашвілі в незаконному перетині польсько-українського кордону у вересні 2017 року, при наявності достатньої кількості доказів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...