facebook

“Споювали пенсіонерів і змушували їх …”: Стало відомо про діяльність злочинного угруповання під Києвом

Оперативники поліції Київщини затримали організовану злочинну групу, учасники якої налагодили схему відбору майна у самотніх громадян. Таким чином вони успішно присвоїли дві квартири – у літній киянки і жителя Борисполя, повідомив глава поліції Київської області Дмитро Ценов в Facebook.

Зловмисники – двоє чоловіків 31 і 36 років і жінка 50 років з Бориспільського району – підшукували самотніх пенсіонерів, входили з ними в довірчі відносини, поїли невстановленими речовинами і алкоголем, після чого обманом примушували віддавати документи і ставити підписи під дорученнями на квартири.

Щоб угода на право заволодіння квартирами не зірвалася, аферисти викрадали людей похилого віку і незаконно утримували в Чернігівській області.

“Зараз ми встановили два факти їхньої злочинної діяльності. Під час проведення санкціонованих обшуків вилучено документи, які підтверджують факт незаконного заволодіння правами на нерухоме майно”, – пише Ценов.

Триває досудове розслідування. За фактом шахрайства і незаконного позбавлення волі людей відкриті кримінальні виробництва. Зловмисникам загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Не виключено, що жертв аферистів може бути набагато більше, тому прошу громадян повідомляти про відомі факти по спецлінії поліції Київщини” 102 “!“, – додав Ценов.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...