facebook

На фестивалі «Ніч у Львові» просто неба зазвучить орган

Фестиваль мистецьких атракцій триватиме впродовж 15-17 липня

orig_143471391167001

Уже традиційно чи не всі музеї та найстаріші храми Львова відчинять свої двері на три дні – від 15 до 17 липня. Одинадцятий фестиваль мистецьких атракцій «Ніч у Львові» очікує цього разу на 30 тисяч гостей.

Розпочнеться фестиваль унікальним концертом перед Ратушею: там просто неба з’явиться орган, на якому твори Генделя під супровід оркестру «Collegium Musicum» гратиме швейцарська органістка Аврора Бааль.

«Всі звикли, що орган можна почути у соборах із грубими стінами, де він звучить, відбивається, вібрує. Але цього разу ми привеземо на площу Ринок орган, який є цифровою копією автентичного органу зі звучанням, яке цілком передає автентичне звучання», – розповів представник оркестру «Collegium Musicum» Тарас Демко.

Для відвідувачів готують і цікаві майстер-класи: вітражного розпису і скульптури. У дворику Ратуші показуватимуть фільми. Вперше безкоштовно на дві гри запрошує і квест кімната «Легенди Львова». А опівночі, в ніч на суботу, на стінах однієї з кав’ярень міста оживе цікава відеоісторія заснування закладу з вкрапленнями жахіть.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...