facebook

“Били ногами, змушували ставати на коліна”: В Кіровограді підлітки жорстоко понівечили 15-річного школяра

В одному з райцентрів Кіровоградської області жорстоко побили 15-річного школяра Миколи Завитренко, який зробив зауваження дорослого компанії за розпивання горілки, передає Корупція.Інфо

Дитина майже місяць провела у лікарні і вказує на своїх кривдників. Микола поскаржився правоохоронцям, що компанія дорослих п’є горілку на центральній площі міста, але ті не відреагували. Хлопця побили на наступний день після інциденту.

Миколу Завитренко зустріли і побили 5 юнаків – діти скривджених підлітком дорослих.

“Вони мене зустріли, били ногами, змусили стати на коліна”, – розповів він. Школяр майже місяць пролежав у лікарні. Його мати розповідає, батьки агресорів спочатку вибачалися і навіть, як і обіцяли, компенсували вартість лікування.

Забрати заяву з поліції жінку ж переконали самі поліцаї. Мати хлопчика подала заяву в поліцію. Але потім поліцейські змусили жінку забрати свою заяву. А коли вона відкликала його, батьки юнаків, які били Миколая, подали свою заяву.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На матір підлітка відкрили справу за здирництво. “Нам надійшли три заяви про вимагання матеріальних засобів від родичів учасників конфлікту. Зараз відомості внесено до ЄРДР”, – відзначають в поліції.

У свою чергу в Управлінні освіти пообіцяли розібратися ситуацією, а саме з Миколою. Проте на захист хлопця і його матері стали активісти, які і найняли родині адвоката. Тим часом мама і син скаржаться на погрози і тиск.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...