facebook

“Позбавити виплат пенсіонерів”: Скандальна заява Тягнибока не на жарт розлютила українців

Голова ВО “Свобода”, народний депутат Верховної Ради III, IV і VII скликань, Олег Тягнибок в ефірі телеканалу ZIK заявив, що військові пенсіонери повинні бути позбавлені пільг і пенсій, оскільки служили окупаційному комуністичному режиму, передає Корупція.Інфо

“Всі ці радянські так звані ветерани, які отримували величезні пільги під час окупаційного режиму, який називався Українська Радянська Соціалістична Республіка, вони отримували непомірні пенсії, в порівнянні з іншими пенсіонерами, вони взагалі повинні бути позбавлені, як представники окупаційного режиму, будь-яких матеріальних дотацій сьогодні, при теперішній українській владі.”, – зазначив Олег Тягнибок.

При цьому користувачі Фейсбуку, вважають таку заяву як мінімум дивним, враховуючи минуле самого політика і його батька.

“Я служив 13 років в Українській РСР, українському народові, і 14 років в Україні, українському народу. А Тягнибок, кому служив і скільки? Нехай надасть свою біографію, ми подивимося! Думаю, що народ відкрив очі, зрозумів хто, є хто! Результатом були, останні вибори в парламент!”, – запитує Арсен Погосян. Користувачі радять також екс-комсомольцю Тягнибоку не забувати про свого батька. “А його батя кому служив? А він забув, коли в армії був в комсомолі і хто його вивчив, для чого розхитувати світ в Україні? Не розумію!”, – пише Микола Кірічатий.

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Так його батя був медиком в спортивній команді і вивозив її за кордон на змагання, а як відомо такі люди стукали товаришам з Контори Глибинного буріння. Я впевнений на 100 відсотків, що і синок продовжив цю справу”, – відзначає Олександр Коваленко.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...