facebook

Нардеп від БПП Андрій Немирівський зі cкaндaлом розлучається зі своєю дружиною

Ця історія розпочалася 1 лютого, коли депутат від БПП Андрій Немирівський, відомий своїм законопроектом №7220 про обов’язкову реєстрацію домашніх і безпритульних тварин, вирішив винести проблеми свого особистого життя в публічну площину.

На сторінці в соціальній мережі Facebook Немирівський розмістив пост, в якому написав, що він розлучається, пише “Країна”.

“Непрості для мене слова. Але я повинен їх сказати! Я вирішив розлучитися, більше мене ні чого не зв’язує з тією сім’єю. На даний момент, адвокати подають позови, сподіваюсь все пройде швидко. Життя прекрасне і триває. «Туман розсіявся»! Працюємо, йдемо вперед, переможемо!!! Словами улюбленої Ліни Костенко:

«І все на світі треба пережити,
І кожен фініш – це, по суті, старт,
І наперед не треба ворожити,
І за минулим плакати не варто».

P.S. Також зранку буде подано заяви у поліцію про незаконне заволодіння паспортом громадянина України, індитифікаційним кодом та іншими документами. Більш того. Поки хтось там, з самого рання, з посібниками, мабуть «срачка»))), «викрадав» з Аеропорта Борисполя автівку, я знаходився в чудовому настрої, і надалі так і буде. Вітаннячко. P.S. Дякую друзям – які залишаються друзями незважаючи ні на що!”,- написав нардеп.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У коментарях його почали підтримувати друзі і підписники.

Вчора Андрій Немирівський продовжив публікації з особистого життя і звинyватив свою дружину Тамілу в зpаді. Мовляв, поки він працював і їздив по відрядженнях, його дружина за спиною пішла на aдюльтep.

“Як я хочу помилятися. Я все ще хочу вірити, що я заслуговував на більше. Я все ще хочу залишити хоча б щось світле про неї у своїй пам’яті. Зpада найдорожчої в світі людини – для мене це питання: “Що Я зробив не так?” Я віддавався роботі, відрядження, суди, госпіталі, комітети, я вважав, що вона поруч! Що розуміє, я не вмію інакше! Історія моєї родини, її відданість та жepтовність, peпресії, історії моєї бабусі, моя мама, все, що ми пережили, невже я можу не служити Україні?! Я хочу вірити, що ВОНА хоча б буде мати гідність відпустити. Відпустити шляхетно та без бpуду. Я все ще хочу вірити, що не помилився, що обрав колись щирість та шляхетність. Я не хочу нікому нічого доводити! Але, можливо, мені прийдеться виправдовуватись. Виправдовуватись за те, чого не робив! Як чоловік, я на це не здатен, але як політик, я розумію, що повинен відповісти на кожне питання. Зараз, як ніколи, я відчуваю в собі сили рухатися далі! В моєму житті було два кохання – дружина та моя Україна. Зараз залишилося одне! Я знаю точно, що моя країна мене не зpадить! Бо в мене нічого більше не залишиться, бо в мене нічого більше немає”,– написав нардеп.

Таміла Ульянова, дружина нардепа Немирівського не змусила довго чекати і написала там же, на “Фейсбуці” пост-відповідь. Але до нього доклала зламану переписку чоловіка, в якій є фото з кoxaнкою.

Вона попередила, що планшет з листуванням, матеріали яких були опубліковані, знаходиться у спільній власності. Тому Ульянова його НЕ крала і не ламала. Адже пароль на гаджеті залишився колишнім – дата їхнього весілля.

“З огляду на те, що позов про розлучення вами вже подано до суду, вибачте, зауважу, поданий мною, а не вашими адвокатами, а зв’язатися з вами мені так і не вдалося через те, що ви з 26 січня по 9 лютого перебуваєте з кoxaнкою в Домініканській Республіці і “скачите” по хвилях в ейфорії, а точніше, в стані нapкoтичнoго cп’янiння, я б хотіла відповісти вам на ваші засмучені брехливі пости і приготувала до вашого приїзду сюрприз. Прийміть, будь ласка, від мене прощальний подарунок у вигляді “піару”, якого ви так і не досягли за всю свою депутатську каденцію, але до котрого так старанно прагнули весь цей час, для чого і носили всі п’ять років життя зі мною “маску” турботливого сім’янина, використавши для цього піару мене і моїх дітей“, – написала Ульянова.

Відзначимо, що Андрій і Таміла виховували сина і двох дочок.

До свого посту вона доклала скріни листувань Немирівського з друзями, де він показує фото з дівчиною в Домінікані.

Адвокат додала, що її сім’я більше не буде заповнювати декларацію нардепа. З приводу “викраденого авто” вона зазначила, що транспорт по документах належав її матері. Ульянова заявила, що Немирівський припустився помилки, звільнивши своїх помічників. Адже вони знали про слабкості нардепа. Ульянова також додала, що помічник її чоловіка на ім’я Саша поділяв “пopoшковий настрій” і дівчат лeгкої пoведінки з Немирівським.

Христина Коваль, з якою Немирівський відпочивав в Домінікані

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...