facebook

“ВАЖЛИВО!”: Створення резервної української армії. Усе що потрібно знати!

На Віче на Європейській площі під час “Маршу за імпічмент” нардеп Семен Семенченко ще раз закликав ветеранів брати участь в майбутньому процесі створення резервної армії Сил Оборони України


Про це Семенченко написав на своїй сторінці в Facebook., передає Корупція.Інфо.

За словами нардепа, в країнах Балтії, Польщі, Швейцарії такі формування є частиною сил оборони і мають можливість тренуватися, зберігати офіційно вогнепальну зброю, а наразі широкомасштабної агресії разом з армією захищають країну.

“Якщо нас лякають тим, що наразі знищення корупції “Путін нападе”, то до відбиття (і запобігання) зовнішній агресії потрібно готуватися всім громадянам”, – констатував Семенченко.

Депутат від “Самопомочі” нагадав, що ще в 2014 році вносив пункт про створення такого формування (Українська військова організація) в коаліційну угоду. До Ради внесли три законопроекти на цю тему. Але Порошенко боїться організованих вільних людей, що мають зброю і за чотири роки війни ніякої резервної армії так і не створили.

“Коли сотні тисяч виборців стоятимуть під Верховною Радою, впевнений що там швидко знайдуться голоси на потрібні для оборони країни закони! Сили Оборони України дуже знадобляться країні після переміщення злодіїв і зрадників з кабінетів в українські в’язниці”, – підкреслив Семенченко.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...